bea28
Fanka BB :)
flaurka wlasnie chodzi o to, ze to pielegniarka i nie bada przed, pyta sie tylko czy dziecko zdrowe, masakra tu z tym. No ale powiem jej ze ma katar i zobaczymy co powie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

poprobowac jej mozesz dac, niech poznaje smaki, co do czekolady to ja bym nie dawala narazie polizac bo balabym sie uczulenia ale inne pokarmy czemu nieWczoraj Sebastian jadł wafelka w czekoladzie i dał polizać pare razy Lauruni.. opieprzyłam go troszeczke.. a dziś jak wziełam wafelka to reki i Laura go zobaczyła az zaczeła się trząś !!!
a jak widziała,że ja nie zamierzam jej go dać zaczęła sie strasznie dzrzeć;/
moj czasami sie przestraszy az podskoczy ale to jak P kichnieCzy wasze dzieci tez reagują strachem jak sie np. kichnie głośniej ?
ja ostatnio nie zaszczepilam bo Gabrys mial katar i kaszel, w piatek sie umowie na szczepienie, u nas tez nie badaja ani nie mierza malego podczas szczepienia, samo szczepienie i koniec. masakra jakas z nimi jestPotrzebuje malej rady... Nas jutro czeka szczepienie a mala ma katar, tutaj mowia, ze z katarem mozna isc szczepic, ale ja niewiem...mam isc czy przeczekac az katar minie?
dziecko coraz mniej będzie bliskości przy cycku potrzebowało ,a raczej przy zabawie.To już nie oseski..