jakas wscieklizna go dzis opanowala czy co, sama juz nie wiem, szaleje jak sfiksowany, rozpiera go energia z nudow i tak sie drze domagajac atrakcji (nawet symulowal placz, wredzioch jeden
), ze mi glowa zaraz peknie
Spac wogole nie chce, max. 20minut drzemki jak mysz pod miotla, zbudzil go nawet odglos "wlaczanego" dlugopisu
Niech ten moj maz juz przybywa i mnie ratuje - aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! 
Dzis w nocy przespal mi po raz pierwszy 5 godzin, zatankowal z jednej piersi a potem jeszcze 2 godzinki snu, wiec jedna piers nie byla oprozniana 7 godzin
Myslalam, ze eksploduje
Ogolnie mi dzis rzadziej je, bzikuje na calego a kupy nie bylo juz dwie doby 
Moj smoczka nie chce ale zabawki to sobie juz od dawna sam sciaga - i te "zdobyte" samemu bawia go bardziej niz te podawane
&&& za fiore i Leo, wierze, ze bedzie dobrze
Katasza - udanych chrzcin
), ze mi glowa zaraz peknie
Spac wogole nie chce, max. 20minut drzemki jak mysz pod miotla, zbudzil go nawet odglos "wlaczanego" dlugopisu
Niech ten moj maz juz przybywa i mnie ratuje - aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! 
Dzis w nocy przespal mi po raz pierwszy 5 godzin, zatankowal z jednej piersi a potem jeszcze 2 godzinki snu, wiec jedna piers nie byla oprozniana 7 godzin
Myslalam, ze eksploduje
Ogolnie mi dzis rzadziej je, bzikuje na calego a kupy nie bylo juz dwie doby 
Moj smoczka nie chce ale zabawki to sobie juz od dawna sam sciaga - i te "zdobyte" samemu bawia go bardziej niz te podawane

&&& za fiore i Leo, wierze, ze bedzie dobrze

Katasza - udanych chrzcin

ostatnio co jakiś czas miewa takie odpały..
No to mu dalam nowosc wlasnie: kazalam mezowi wyciagnac lampki choinkowe z pawlacza. Fascynacja totalna, wrecz hipnotyczna 
jak nie moje dziecko......