Witam,
Katasza u nas tez ostatnio dlugie przerwy byly miedzy karmieniami ale tylko w dzien (ok 5-6 godzin nawet),a w nocy nadrabial bo byly przerwy 2,5-3,5 godziny

Dzis obudzil sie ok 7 wzielam go do siebie pospal do 8 a teraz jest po drzemce ok 30min

Ja do pracy tak naprawde to nie chce wracac,nie lubie swojej pracy pracuje bo musze

G szuka pracy za granica bo juz nie wyrabiamy finansowo:-(To sie wiaze z tym ze wtedy nie bede mogla pracowac(pracuje na zmiany po 12godzin),ale wtedy G bedzie musial zarobic wiecej niz mamy teraz bo by sie nie oplacalo,moze wcale nie znalesc takiej pracy

No i kolo sie zamyka
Flaurka no fajne umiejetnosci ma Twoj syncio

Moj wyjmowanie smoka opanowal do perfekcji a wkadanie z powrotem to juz nie bardzo

Wczoraj bylam na silowni 2 godziny mi zajelo z dojazdem

Wyobrazcie sobie ze maly spal 30 min,choc wczesniej juz chyba nie spal 2 godziny,G troche rozdrazniony bo mowil ze maly tylko na rekach chcial byc

Jak bylam na integracji ok 5 godzin to Franus chyba tylko godziny nie spal
As ale masz energie od rana,ja jakos nie moge zabrac sie za sprzatanie tylko zaladowalam zmywarke
fiore to prawda z jednej strony dobrze ze V sie nie boi obcych a z drugiej strach

Misia to jedak jest wstydzioch bo nawet jak dlugo nie widzi swojego kuzyna (Dominiki 17lat) to sie Go wstydzi,ale jak juz z nim pobedzie to jest ok
zanetaa ja nie mam zadnej kolezanki z bb w miescie,przydala by sie jedna

Fajnie ze ciocia przyprowadzi Bartka do domu

Ale sie dzisiaj rozpisalam

Przepraszam ze nie odpisalam na wszystkie posty,nie doczytalam rowniez wszystkiego,maly juz wzywa z lozeczka(za dlugo juz tam lezy;-))

Milego dnia zycze