reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2012

no i dupa.. z fal na torcie musiałam zrezygnować, szlag mnie trafiał z nerwów i Barti dołożył od siebie.. skończyło się na czekoladowych kółkach. wygląda średnio, ale z tych resztek mogę stwierdzić, że smakuje dobrze, chociaż tyle...

Nutelka śpi, Barti ogląda instruktaż tajskiego masażu:cool2: ja dalej ogarniam dom.. tle tego, czasem wolałabym mieć jeden pokój;p

reklama
Dziewczyny :-D

Łopata to ręcznie robiony na zamówienie prezent ślubny od kumpla ;-) Mam jeszcze młotek w wersji "jak będę duży będę Thorem". Ta maskotka topór Katasza byłaby idealna do kolekcji :-D Młot kupiony w sklepie z dzieciowymi akcesoriami.

Zobacz załącznik 501356
:-D Rewelacja
Witam z rana.
U mnie noc kiepska. Młoda budziła się co 2,5 godziny i nie bardzo chciała zasypiać więc leżała obok w łóżku z moim cycem w paszczy. I pewnie poniekąd z tej okazji tak często się budziła na karmienie. Mam wrażenie, ze jak karmię na śpiocha to ona nie dojada tylko zasypia w efekcie czego skraca się czas spania. Dzisiaj w nocy trzeba będzie się uzbroić w cierpliwość i karmić na siedząco. Do tego jeszcze mąż po wyjściu wieczornym z kolegami wrócił późno i chrapał przeokrutnie. Nie żeby mi jego wyjście przeszkadzało, bo zasłużył na nie z całą pewnością. Ale chrapanie mnie wymęczyło. W efekcie tego wszystkiego od 6 nie śpię. No i jeszcze bratowa dzwoniła przed chwilą bo jest na giełdzie kwiatowej po kwiatki do bukieciku dla Uli do chrztu i dzwoniła się skonsultować w kwestii wyboru. Zapowiada się długi dzień...
Ojjj my tez mamy ciężką noc za sobą:-(
Witajcie,
musialam wejsc na internet,wiec skorzystam i napisze co wiem.
Budzili wiele razy malego w nocy,ale nie je ile powinien :-(Sam z siebie by pewnie spal,ale trzeba bylo robic badania,sprawdzac urzadzenia etc..Mnie sie film urwal wczoraj po przylozeniu glowy do poduszki,obudzialam sie wczesnie rano z atakiem paniki,i raczkami V zarzuconymi na moja szyje-kochane stworzonko.Zrobilam co musialam i jade do szpitala,do mojego synka.Czuje sie jakby mi ktos oderwal kawalek mnie,bez Leo,V i S jestem niczym :-(
:o* i &&& za wszystkie!
Nieustające &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Będzie dobrze, zobaczysz!:*:*:*:*

A u nas tak jak pisałam noc koszmarna...:-( szkoda mi dziecka, bo bardzo się męczył...ewidentnie ząbki bo pluje na wszystkie strony, pierdzi kiedy tylko sie da i wciąga usta, mam wrażenie ze przez to wciąganie warg drapie sobie dziąsełka.
Musiałam zaaplikowac czopek, bo niczym nie dało sie go uspokoic:-:)-:)-( Strasznie płakal ale tak inaczej... i tym oto sposobem dołączam do grona zombi :-D:-D

Wróciłyśmy z zakupów.
Mała padła na rękach w pozycji wiszącej .Przyniosłam i wyrzuciłam do kojca na taras. :-D:-D
Obiecana czapeczka,a'la kapelusik ;-):-)

Taka śmieszka jestem :-D:-D:-D

Tak buźka już się zagoiła i śladu nie ma.
Mój dentysta mocno pomógł w tej kwestii.:-):-)
Solcoseryl na śluzówki -cuda działa ,gdyby któraś potrzebowała to polecam.:tak:

fiore nieustanne kciuki za Leo .&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
U nas już od jakiegoś czasu słoneczko więc spacerek zaliczony dwie zupy ugotowane bo ja nie przepadam za grochówkom dla mnie jarzynowa.Jutro reszta zup i schabowe (a co się tak będę ciągle wysilać:tak:)

Witajcie u nas nocka ok ale w dzień od 14 do 15 taki ryk że nie wiedziałam co się dzieje, w łóżeczku źle, na rękach żle ahhhh no ale teraz wreszcie zasnęła ciekawe na ile:no: My dziś kupiliśmy sukieneczkę na chrzciny dla Julci:-)
Katasza powodzenia na chrzcinach:-)
Fiore i Leo mocne kciuki&&&&&
Dla niewyspanych powodzenia i cierpliwości i spokojnej kolejnej nocy:-)
Miłego popłudnia:-)

reklama
ciekawe ile mi siwych wlosow przybedzie po tych wariactwach :baffled: Kolejny dzien wrzaskow, rykow, wierzgania, prezenia sie, burczenia p.t. zajmij mnie, mi sie wszystko nudzi :szok: Jak w reszcie zasnal to na 2,5 godziny przy cycku i nie dal sie odlozyc, bo od razu byl tak histeryczny ryk jakby przynajmniej krew pobierali :shocked2: Wolalam wiec tak siedziec niewygodnie i lulac niz sluchac kolejnych godzin wrzaskow zniecierpliwienia :dry: Nawet spacer nie pomogl. A do tego zimno na dworzu jak w psiarni :cool2:A do tego mniej zjada niz normalnie i to o polowe, wiec grozi mi eksplozja dystrybutorow :szok:

Do góry