reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

Slyszalyscie o korzeniu irysa na bolesne zabkowanie?
EKO BABY Sklep - Ząbkowanie
Chcialam stestowac i wyslalam slubnego do apteki a ten zamiast zony aptekary sie posluchal ze niby zdania co do skutecznosci sa podzielone i sprzedala mu jakis homopatyczny badziew w postaci kuleczek ktore nie pomagaja.

reklama
Flaurka - jest bez, choć nasza pediatra myślała, że "z".
spróbuj jak pisze Pieszczoszka dać paracetamol, albo jakiś ibuprofen - ja bez zastanowienia daję teraz Hani, bo widzę jak się męczy.

Katasza - ja bym nie odczuwała żadnego żalu, jeśli spędził tam piękne lata, a wnioskuję, że tak to nie widzę przeciwskazań.

Flaurka, Kugela - ja też szukałam antyojca, czy się udało? mój mąż mnie nie zdradza, nie bije, nie pije non-stop, nie muszę go utrzymywać, nie gwałci mnie, nie zostawia na całe dnie samej i mom wielu spięć nie jest źle. Kugela - mój też ma nas gdzieś, Hanusi nie widział na oczy, Bartka kilka razy, bo byłam u niego w pracy, na chrzest nie przyszedł, na ślub też nie, a na Miśka mówi "Morcin", nie dość, że wieśniaczy to chyba marcin różni się od michał.

zdrzemnęłam się godzinkę, ale jestem jeszcze bardziej niedorypana i głowa mi pęka!

Zanetaa - no to jak mialas takiego ojca to faktycznie - nawet trudno byloby Ci znaleźć takie sam egzemplarz - choć podobne sie trafiaja, niestety. Moj tata tez pil - zawodowy zołnierz - dowodca jednostki na dodatek - kiedys wszystkie sprawy zalatwiało sie w kantynie wojskowej... Ale nigdy mama go nie szukala - wracal o 15 do domu i szedl grzecznie spać - mama z 3ka dzieci mogla sie "bawic":) I nigdy nie awanturowal sie, utrzymywal rodzine sam, az mama wrocila do pracy po 3-cim dziecku. No a jak przeszedl na emeryture w wieku 40 lat (taaa - to sie zdarzalo kiedyś) to skonczyło sie picie. prowadził dom, działak, ryby, grzyby, wycieczki male z nami, potem tylko z mamą. No i zlota rączka z zamilowaniem do stolarki - sam meble robił, ludziom też, więc cos dorabiał jeszcze. No i wesoły - nie dało sie go nie lubić. Umarl jak miał 58 lat - za wczesnie.

Slyszalyscie o korzeniu irysa na bolesne zabkowanie?
EKO BABY Sklep - Ząbkowanie
Chcialam stestowac i wyslalam slubnego do apteki a ten zamiast zony aptekary sie posluchal ze niby zdania co do skutecznosci sa podzielone i sprzedala mu jakis homopatyczny badziew w postaci kuleczek ktore nie pomagaja.

o irysie nie slyszalam. Ale o Veilchenwurzel (korzen fiolka) jak najbardziej - sprzedaja w DM na zabkowanie :-) Nie mielismy okazji przetestowac, wiec o skutecznosci nie napisze ale podejrzewam, ze wyjdzie taniej niz w aptece a i nikt jego skutecznosci nie podwazy zmylajac chlopa na zakupach :-D

reklama
Do góry