Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i wygrałam 100zł:-)No kochana widzisz zajęłam Ci myśliWitam się i ja po nawet normalnej nocce:-) Młodzież jeszcze śpi, mąż się do pracy szykuje a ja mam chwilkę dla siebie:-)
Zanetta współczuje nocki, oby udało się odespać chociaż trochę:-)
Suzi po wczorajszej rozmowie na fb odnośnie mleka i uczulenia tak sobie pomyślałam czy te wasze problemy zdrowotne nie są spowodowane skazą. Moja chrześnica miała 7 msc jak wylądowała z zapaleniem oskrzeli i początkami zapalenia płuc w szpitalu gdzie leczyli ją antybiotykami a w końcu mądra lekarka stwierdziła że wszystkie objawy wskazują na skazę białkową. Powiedziała że niektóre dzieci na skazę reagują częstymi chorobami i wysypką na skórze a niektóre tylko wysypką, więc może to będzie jakiś trop. U mojej chrześnicy dojście do tego zajęło prawie 8 msc. Ale to tylko moje nocne przemyślenia:-)
Miłego i spokojnego dnia dla wszystkich:-)
Dzieki ze o nas rozmyslałaś :* 
Kochana jak tylko bedziesz miała możliwość to hop do wyrka i zamykaj oczka! Chociaż na chwilekolejna koszmarna noc.. dziś zwariuję, jestem wściekła na swoje dzieci i na cały świat, w sumie spałam może z 20 minut:/ padam na pysk i tylko czekam aż Hanka zdecyduje się jednak zasnąć, biorę Barta do łóżka i śpię wypięta na wszystkich!
Mocno zaciskam kciuki aby było lepiej i abyś odpoczęła troszkę &&&&&&& :*
;-) Całym sercem jestem z Wami! :*&&&&& oby było po Waszej mysli!