reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

anik - kiedy malz wychodzi z dzieciem sam na spacer choc na pol godziny abym mogla cos wiekszego porobic w mieszkaniu to choc jestem zajeta i tak sie stesknie, wiec rozumiem, ze Ty przy takiej dlugiej rozlace chodzisz po scianach :-(

Nasz pies nie ma wplywu na raczkowanie (za to choinka bardzo, dlatego jeszcze stoi :-p) - obecnosc futrzastej-ogoniastej jest dla dziecia tak naturalna, ze az spowszedniala :confused2:

Justynamilka, anik, fiore - kurujcie sie!!!

reklama
O, ja muszę swoją choinkę rozebrać... Nie robi większego wrażenia na moim dziecku - dla odmiany... Normalnie siedzę, oglądam tv i słyszę płacz małego z sypialni :eek: Sfiksowałam...

używałam/używam pampersów dada z biedro. i nigdy Laura nie miała odparzeń !!! Kupiłam pampersy play and sleep czy cos takiego(pomarańczowe) i tak mi Laure odparzyło ,że szok :-(cała pisiunie ma czerwoną a pupcia cała w krostkach :-(

andav - my mamy panele i nasz na nich zasuwa wolniej niz po materacu czy linoleum ale sobie radzi :-) Psu sie za to lapy rozjezdzaja i jak sie rozpedzi to jedzie ruchem slizgowym :-)

Pieszczoszka jeśli chodzi o sleep&play to ja też ich używałam, ale chyba tylko przez pierwsze 3 miesiące. Potem zauważyłam, że chyba młody był większy, robił większe siuśki i u nas już się nie sprawdzały bo przeciekały. Zresztą jak rozmawiam z koleżankami to te, które ich używały to też maks do rozmiaru 3. Przeraziło mnie też to, że na skórze pojawiały się takie małe kuleczki - jakby ten żel z pampersa wyciekał. U nas praktycznie wszystkie się sprawdziły i dady, i rosmanowskie i happy. Teraz w sumie używamy pampers active - zawsze jak są w promocji to kupuję więcej i wychodzą cenowo tak samo jak dady.

ja sprawdziłam jeszcze te pampers premium care-były rewelacyjne ale na promocji to ich chyba nigdy nie ma:(
Na razie dalej będe jechać na dadzie bo nigdy nie przeciekła i nie odparzyła pupki..

reklama
Pieszczoszka a gdzie kupiłaś Sleep&Play za 22 zł.? Bo ja zawsze ponad 30 zł. za nie płacę, a akurat Krzysiowi się skończyły, to skoczyłabym mu kupić.

Do góry