reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

azula - mamy taką chustkę piracką:D pod szyję mu zakładam na wiosnę, albo jesień, więc się nada:D opaska - mogę wykorzystać Twój patent.. muszę pomyśleć o koszuli i spodniach..

kattul - taaa, to matki uczą synów, mojemu matka sprzątała aż się nie wyprowadził:szok: 19 lat!!! do dziś jak tam jesteśmy to nadskakuje - kawusi? stół mu przyciągnie do kanapy żeby nie wstawał, ciasto na talerzyku do ręki, obiadek tak samo.. wyniesie po nim, pozmywa i jeszcze soczku naleje...

reklama
Zaneta wykorzystuj :-):tak::-Dna drugi rok znów coś pomyślimy;-).No mnie tym razem kobiece przebranka czekają.:-)Pewnie jakaś księżniczka,wróżka lub motylek:-DA chłopy to z domu wynosza złe i dobre nawyki.Mamy synusiów do roboty gnać brzdące do wrzucania śpiochów w odpowiedni kosz;-)

No i nadal jestem :-p
Wlasnie weszlam sprawdzic jeden watek,a znalazlam inny na poczatku strony.
Klotnie,nie lubie ich i nie jestem osoba ktora je polubi kiedykolwiek.Ja lubie dyskusje,ale dajace rezultaty i dojscie do porozumienia,a nie potrzebne do "wyzycia sie".
Ja co do kogo mialam juz dawno napisalam.Nie z kazda sie musze zgadzac,nie kazda sie musi ze mna zgadzac,ale de facto nie lubie osob niedojrzalych i nie nadajacych sie do porzadnej dyskusji.Stad czesto trzymam jezyk za zebami,bo lepsze to niz absurdalne klotnie...a ludzi po prostu nie da sie zmienic i koniec.
Leo wstal,z kupa i placzem o jedzenie.Wiec teraz juz naprawde koncze.

Witam.

widzę,że każdy może wyrażać swoje opinie tylko nie ja .. bo od razu nie wiadomo czemu jest z tego afera.

Jak wam tak bardzo przeszkadzam nie będę się udzielała i oszczędzę wam czytania moich postów które chyba i tak nie wiele tu wnoszą.
Miłego dnia.

Na koniec dodam(żeby nie było ,że nie mam serca czy coś i sumienia..)
Flaurka PRZEPRASZAM.
może w niewłaściwy sposób skomentowałam to co napisałaś....
(coś miało na to wpływ ale nie będę o tym pisać..)

Ostatnia edycja:
Pieszczoszka no co Ty ja tu wchodze też dla Ciebie ,twojej lali i twoich "przygód"Nie wygłupiaj się.Poniosło was obie .Przeprosiłaś mam nadzieję ,że już tzw "wycieczek osobistych "nie będzie:tak:To forum jest w ogóle THE BEST:-).Na 40-tkach jedna dziewczyna ledwo co wyjechała do Anglii została tam oszukana i przygarneła ją inna z dziewczyn która już tam mieszka ,a też wcale lekko nie ma:no:po prostu mam nadzieję ,że i tu mimo różnic zdań staniemy sie sobie bliskie i będziemy mimo wszystko się wspierać.Buziaki dla wszystkich:-DPS na dziś i do skutku http://www.youtube.com/watch?v=hVDNAkxc3Jc

Ostatnia edycja:
Witam.
U nas zęby dają czadu :wściekła/y::wściekła/y:
Wszystkie górne 6 sztuk idzie na raz .normalnie masakra .
Ostatnich wpisów na forum i ostrej wymiany zdań nie będę komentować ,ale przykro się czyta...:baffled::baffled:

Mnie ostatnio mniej ,bo zęby i żeby nie zwariować to serwetę zrobiłam
serwetę składa się w doniczkę i można dać ją komuś prezent .:-D:-D:-D
ps .zapomniałam
MAMY dzisiaj 9 MIESIĘCY :szok::-D:-D

Ostatnia edycja:
Hej laski :-)

widzę że tu wrze na forum :cool2:
wczoraj was troche podczytalam i dzisiaj ale dopiero teraz sie dorwałam do kompa zeby coś skrobnąć ;-)

u nas weekend ok , ząbki ida pełna para juz w miejscu tych czterech zębów widać białe ...ciekawe tylko kiedy wyjda skubane:dry: mały o dziwo nie marudził ale to chyba zasługa tatusia bo nosił i spełniał wszelkie zachcianki :-p ja w nocy sie nawet wyspalam bo tata dyżurował wiec weekend uważam za udany :-)

Zdrówka dla wszystkich chorowitków &&&&

wiadomo co u Suzi i Aliego ???

reklama
Do góry