• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

Czesc dziewczyny, wspolczuje wciaz krolujacej wiosna zimy i pozdrawiam z pieknej slonecznej jesieni. Przewaznie 22-25 stopni, ale sa wyskoki, jak wczoraj 28 i dzis 33 :)

Moj maluch dal dzis popalic, takich nocy moze ze dwie wczesniej mialam, spal tylko i wylacznie z cycem w buzi, niby spal i ja tez moglam, ale tylko sie ciut ruszylam albo on sie ruszyl, to cyc wypadal i bunt. Takze sie wyspalam... Postaram sie w dzien drzemke zaliczyc. Ale najpierw choc krotki spacer nim upal bedzie na calego, a po spanku polski sklep, trzeba sie w biala kielbase zaopatrzyc, bo swieta juz lada dzien!

reklama
Anik znam Twój bół- mój organizm też bunt strzela... Jajniki idę sobie podglądać 3 kwietnia- zobaczymy jakie będę... W każdym razie wierzę, że dr M. mi pomoże:)

Zaraz ruszam do galerii Lalę pooglądać:)

Juz wiem, czemu sie nie wyspalam - czwarty zabek juz dokladnie widoczny nawet dla nieprawionego oka. Teraz prawie godz 18, a drzemka byla jedna o 11 poltorej godz. Dobrze by bylo, gdyby jeszze ze dwie wytrzymal juz bez spania, ale to chyba malo realne...
Pozdrawiam i zmykam do mego czlapaka. Dzis na topie sa szuflady :)

Noc bardzo zła :(
To,że ja się nie wyspałam to już mniejsza o to - bo nie pracuję...
ale mój S wstawał po 2 w nocy do pracy to ledwo widział biedny:(
Laura od 0:00 do 2:00 cały czas się darła... tak darła nie płakała! pół bloku pewnie ją słyszało...
rzucała sie w łóżku na wszystkie strony, jedynie jak nosiłam ją na rękach to była chwila spokoju ... no ale jak długo można spacerwać po pokoju z prawie 11kg ciężarem.. plecy to mnie tak bolały... :(
dałam jej pozniej syrop kolejną dawke bo przed spaniem tez dostała .Po jakimś czasie usnęła wtulona we mnie ale po godzinie znowu zaczęło się to samo... krzyk,rzucanie się na łóżku no i ciągle wpychała rączkę do buzi:( strasznie znosi wychodzenie tego ząbka.Bardzo mi jej szkoda:( Ale co mi zostało? chyba jedynie przeczekać :(

Hej dziewczęta :-)

u nas nocka nawet nawet mały dał pospać do 7 ale niestety ok 23 urzadzil sobie krótką pobudkę i nie chciał zasnać ale co najdziwniejsze to nie płaczę nic tylko się budzi wiec wylądował w końcu u mnie w łozeczku i wtedy to odpłynąć w głeboki sen..:sorry:

Ogólnie to nadal nic nowego się nie dzieje mały troche marudny i bardziej wymagający się zrobił , ciągle trzbea być przy nim , nie tyle bawić sie z nim co po prostu obok być i jak tylko wychodzę z pokoju to ryk :sorry:

Ciale czekam az wyjdą kolejne ząbki bo w miejscu 4 opuchniete już dawno ale nic się więcej nie dzieje , oprócz tego że mały się mega ślini , wkłada tam paluchy i jest czasem nie do zniesienia :no:

Dzisiaj w planach trochę lenistwa :P małe zakupy i to tylę chyba :P

Pieszczoszka współczuje u nas aż tak źle nigdy nie było w nocy przy ząbkowaniu , mój tylko dzień dawał popalić całe szczęście. A może te czopki na uspokojenia aplikuj Vibrucol ( nie wiem czy dobrze napisałam ) dziewczyny pisały ze pomagało ale nie wiem czy nie są na recepte .

miłego dnia ;******

Ostatnia edycja:
Aj mamy chłopaczków w różowych spineczkach doskonale rozumiem:tak:Pierwszy syn miała darowane za to śp Zbysiu w kucyku i sukience raz w domciu zapierniczał miał takie śliczne loki ,a sukieneczke w lumpku kupiłam(wtedy pierwsze w PL lumpki pootwierali i była taniuśka na wagę ,a taka śliczna i się skusiłam):-).Wikasik podejrzewałam słoneczną jesień tam u Ciebie ale w końcu i nam się należy wiosna :tak:może podeślij nam trochę słoneczka:-DSzafki kuchenne na lepszy nastrój czekają na razie kurzy sie z pieca do CO i wcale do generalnego sprzątania mnie nie ciągnie.Pieszczoszka ja wiem co możesz mieć w związku z ząbkowaniem Amelia przechodziła to łącznie z gorączką ,wymiotami,krzykami ,odparzeniami .Przytulam:tak:

Witajcie,
Pieszczoszko, współczuję takiego ząbkowania! U nas na szczęście przechodzi to bez takiego bólu. Spróbuj dać Lali czopek, on się wchłonie szybciej niż syropek i da ulgę.

Flaurka, teraz bardzo modne są rajstopy dla mężczyzn więc spoko.

Azulko, Amelcia będzie miała mamę najlepszą na świecie.

U nas po staremu, mała nadal wisi na mojej nodze, śpi ze mną, tuli się i cały czas woła "mama" - czuję się jakbym tylko ja istniała na świecie - słodkie to, ale uciążliwe.

Aaaa, jutro przychodzą ludzie oglądać nasze mieszkanie!!! Trzymajcie kciuki, oby się udało, bo już mam chęć planować urządzanie nowego, a tak na razie się nie napalam.

Amnte dziękuję za słowa otuchy mamą jestem zwyczajną:tak:to znaczy kocham ją bardzo mocno jak większosc mam swoje dzieciaczki.&& trzymam niech kupią wasze mieszkanko ,a wy siup do nowego:tak:

reklama
witajcie
u nas nocka tez kiepska...dziąsła na dole spuchnięte ..dziecko co 10 min pobudka z jekami i placzem:/ prawie cała noc taka ,wiec nie za kolorowo:/ waga nam mało wzrosła więc powtarzamy badania i tu pytanie kieruje do mam naszych drobinek ...jaka waga u azuli i kataszy?? tak to wsumie stara bida...:tak: buziaczki jak zawsze dla przeuroczych majowiątek!:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry