wikasik
Jestesmy w komplecie :)
Czesc dziewczyny, wspolczuje wciaz krolujacej wiosna zimy i pozdrawiam z pieknej slonecznej jesieni. Przewaznie 22-25 stopni, ale sa wyskoki, jak wczoraj 28 i dzis 33 
Moj maluch dal dzis popalic, takich nocy moze ze dwie wczesniej mialam, spal tylko i wylacznie z cycem w buzi, niby spal i ja tez moglam, ale tylko sie ciut ruszylam albo on sie ruszyl, to cyc wypadal i bunt. Takze sie wyspalam... Postaram sie w dzien drzemke zaliczyc. Ale najpierw choc krotki spacer nim upal bedzie na calego, a po spanku polski sklep, trzeba sie w biala kielbase zaopatrzyc, bo swieta juz lada dzien!
Moj maluch dal dzis popalic, takich nocy moze ze dwie wczesniej mialam, spal tylko i wylacznie z cycem w buzi, niby spal i ja tez moglam, ale tylko sie ciut ruszylam albo on sie ruszyl, to cyc wypadal i bunt. Takze sie wyspalam... Postaram sie w dzien drzemke zaliczyc. Ale najpierw choc krotki spacer nim upal bedzie na calego, a po spanku polski sklep, trzeba sie w biala kielbase zaopatrzyc, bo swieta juz lada dzien!
Pierwszy syn miała darowane za to śp Zbysiu w kucyku i sukience raz w domciu zapierniczał miał takie śliczne loki ,a sukieneczke w lumpku kupiłam(wtedy pierwsze w PL lumpki pootwierali i była taniuśka na wagę ,a taka śliczna i się skusiłam):-).Wikasik podejrzewałam słoneczną jesień tam u Ciebie ale w końcu i nam się należy wiosna
Szafki kuchenne na lepszy nastrój czekają na razie kurzy sie z pieca do CO i wcale do generalnego sprzątania mnie nie ciągnie.Pieszczoszka ja wiem co możesz mieć w związku z ząbkowaniem Amelia przechodziła to łącznie z gorączką ,wymiotami,krzykami ,odparzeniami .Przytulam