reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

Mój za to obskubał i połamał w kawałeczki świeżo kupione kredki :baffled: Normalnie:wściekła/y:

Ja już nogi mam ogolone i jestem praktycznie gotowa na wizytę. Czekam na Małża, przyjedzie, umyje się i zje i wio. Niech już będzie chociaż 17:sorry2:

reklama
Ja to sie boje ze w czerwcu urodze hahaha:) termin niby na 27 maj... wg usg (i owulacji) prawdopodobnie 22-23 maj... ale jak małemu sie bedzie w brzuchu podobac to moze i w czerwcu wyjsc :)

byłam kupiłam ,ale mam jeszcze ochotę pobuszować po sklepach, a że koleżanka też chce ,więc się wybiorę . a co tam :-)
ja jutro idę do gina z wynikami bo tak mi kazali w opisie w medicoverze.
a poza tym to też chce kwiecień ,a najlepiej maj ,żeby synuś był już z nami.
a nie nawidzę tej ciastoliny ,nie dość ,że jest wszędzie. to jeszcze tak śmierci, tzn niby pachnie ,ale dla mnie ten zapach jest nie do przyjęcia. :-)

Ja mam podobne obawy co mysiak bo wg OM mam na 29 a wg usg na 22 maja... a najchętniej to bym urodziła tak ok.15:-D w sumie gin. zawsze mi mówi, że dziecko tak na tydzień starsze wygląda więc może coś z tego wyjdzie:-D

u nas ciastolina, modelina jest grana od jakis dwoch lat..
i uwazam , ze wystarczy posiedziec z dzieckiem zeby nie byla wszedzie, na scianach, dywanach i we wlosach, zamiast zabierac mu te niewyobrazalna przyjemnosc:-)

to samo dotyczy np zestawow do robienia bizuterii, ktore teraz robia furrore wsrod dziewczynek, jak nie przypilnujesz, to rzeczywiscie, moze byc katastrofa, bo tam koraliki, woda i precyzyjna robota...ale jak posiedzisz chwile to fajna zabawa, dla dziecka i dla mamy:-D

no halo, dziewczynki, nie modelinie bo nam balaganu narobia..litosci, dzieci balagan robia, pozwolmy im na to od czasu do czasu dla szczesliwosci

reklama
Do góry