reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

Fiołkowa pianka i taki jakby kolorowy styropian z Biedronki wżerają się w tkaniny. Ja mam je w kanapie z takiego jakby nubuku.
Więc oczy dookoła głowy :-D
Twórczość milusińskich jest nieograniczona.

reklama
Hej dziołchy;D

Ja dzis po glukozie:-D myslalam ze gorzej bedzie, ale luz. Poszlam do lab, pobrali krew, wypilam ulepek, a potem do domu dzemke walnelam i znow do lab - wyniki popoludniu;)

Noirel - ja tez chlebek maczam w roztrzepanym, posolonym jajku;) Mozna dodac ciut mleka;) A czasami jak juz smaze druga strone to na ta usmazona daje ser zolty zeby sie roztopil;-)

Kora - no to gratki,chociaz perspektywa 30letniego kredytu przerazajaca. Ale coz - nasze polskie realia:dry:

Cora mojej kumpeli dostala ciastoline na mikolaja - jak zesmy we 3 zasiadly ( dwie 24-letnie krowy :-D i mala 3latka) to mialysmy frajde na pol dnia:-D Ale mloda nie czai jeszcze o co w tym chodzi wiec wymieszala wszystkie kolory i w rezultacie powstala z tego jedna wielka kupa:-)

Dzis zamierzam w farbnac sobie wlosy. W koncu:dry:
A moj maly wczoraj przez caly dzien wiercil sie baaardzo - ja zero energii, za to on w nadmiarze:szok: A dzis glukoza go chyba uspokoila:-D Bo tylko troche powariowal:-)

cześć Mamuśki!
Staram się wykorzystać zwolnienie do dokończenia listy zakupów i listy ubranek :) Część brakujących ubranek dokupie, jak będziemy na urlopie - za granicą można trafić lepsze okazje niż w PL i w dodatku w lepszej cenie....

Lista zakupów dokończona! Troszkę rzeczy zostało do kupienia, ale w większości listę uzupełniłam w linki :)

Noirel - ja do jajka dodaję troszkę mleka, jak mam starszy chlebek. Pyszności taki chlebek z patelni z miodem.... :zawstydzona/y:

Jak byłam mała uwilbiałam bawić się plasteliną :tak: :-D

Ostatnia edycja:
lo matko, z niektorymi rzeczami to poszalalas :) ja przy synku tez mialam duzo za duzo :) generalnie fajna lista, moim zdaniem spiworki lekkie przydalyby sie 2- gdyby sie w nocy ulalo na zmiane, kombinezonu cieplego na 0-3 to raczej nie bedziesz potrzebowala, no chyba ze klimat oszaleje na ziemii :) ogrodniczek tez za duzo nie kupuj, sa niewygodne do zmiany pampkow
co do wiaderka to mnie osobiscie nie przekonalo dlatego mialam i ma wanienke

sorry ze odpowiedz w tym temacie ale pytanie tu i dlatego odpowiedz tu ;)

Ostatnia edycja:
z tej piankoliny (kolorowy styropian) moja córka uwielbiała robić wazoniki,obklejała pustą rolkę po papierze toaletowym,w różne kolory,kwiatki,jak ta piankolina jest świeża to ładnie się przykleja:-)

reklama
Do góry