Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Najlepszy pomysl brak zeladkamam pytanie głównie do tych leżących, ale nie tylko: czy Wy nie macie problemu ze zgagą jedząc na leżąco? bo ja w zasadzie nie leżę cały czas, ale staram się sporo polegiwać i od kilku dni dopada mnie taka zgaga, że w mostku zaciska, nawet jak wodę piję! już nie wiem co można z tym zrobić:-( wczoraj nawet starałam się kilka godzin po posiłku dopiero położyć i też mnie męczyła...zasnąć nie mogłam bo mi w przełyku ściskało.. i tak myślę że to może od przyjmowania zbyt często pozycji horyzontalnej po posiłkach![]()
(Zart) .Ja mam tez taki problem :-(
pewni jesteście czarnych płytek? nie żebym zniechęcała - bo sama uwielbiam czarne łazienki, ale nawet ostatnio na swoim blogu pisałam o czarnych łazienkach i pytałam o ich praktyczną stronę użytkowania - zgodnie komentujący orzekli,że niełatwa sprawa (zacieki z wody itp)

Ludzie gadają bzdury i to się chyba już nie zmieni. Ja w ogóle się nie przejmuję. Spływa po mnie i tyle. A już najbardziej opinie ludzi których spotkam przypadkiem, albo z którymi właściwie nic mnie nie łączy. Po co oni się odzywają czasem![]()
haha mnie jak zwykle spotkała miła sytuacja w Polskim sklepie. Stałam w kolejce ja jakąś baba która cztery lata wybierała najlepszy ser żółty, i nagle Larcik dostał szału i zaczął mi tak w brzuchu wywijać że myślałam że zejdę. Próbowałam ją uspokoić więc zaczęłam sofie chodzić w kółko i masować brzuch. Na to serowa pani się odwraca do mnie i mówi: 'no ja bardzo przepraszam ale będziesz musiała poczekać.' Na co ja odzwyczajona od ludzkiego chamstwa odparłam że nic nie szkodzi. Na to baba się pyta: 'na kiedy termin', to odpowiadam a ona 'aaa to jeszcze masz kupę czasu' i się odwróciła.
nienawidzę ludzi.

nawet zoltaczki nie miala;-)