reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

anetai84- mnie tez suszy, non stop musze miec cos do picia

Elajar- przy blizniakach trzeba czesciej kontrolowac, ale zawsze to i dla ciebie lepiej jak wiesz ze z dziecmi wszystko ok

k.a.j.a- to fajnie jak po 34 tygodniu przychodza do domu by zbadac i zajac sie medycznie dziecmi, u nas nie wypuszczaja dopoki dzieci same nie pija i nie maja wagi 2500 no i oczywiscie osiagniety 34 tydzien, ciesze sie ze rokowania dobre, trzymam kciuki by wszystko szlo po waszej mysli i by slodziaki zdrowo rosly i wrocily szybciutko do domku i oczywiscie czekam (jak wszystkie :)) jak dzisiejsze badania

j-ulka- generalnie jedzenie na lezaco zwieksza zgage, do jedzenia- by zgage zminimalizowac powinno sie jakos usiasc najlepiej zupelnie prosto siedziec, ale wiadomo lezacym to nie dane

fiolkowa- z butami tez mam problem, czekam na ta wiosne by wciagane adidaski zakladac :) dobrze niech szaleje bedzie lepiej spal :)

Marja- to cudne wiesci ze dziewczynka, fajnie miec parke :)

Zapominajka, mysiak,Noelle- trzymam kciuki za wizyty i czekam na relacje :)

reklama
Julka ja o dziwo mimo że leżę zgagi nie mam:szok: co mnie bardzo cieszy,ale ja przy pierwszej ciąży chyba wykorzystałam limit,co gorsza przed ciążą nie wiedziałam co to zgaga a niestety po ciąży już mi się nawraca.mi wtedy lekarka kazała pić colę,rozgazowaną i małymi łyczkami,ale nie wiele to dawało:-(

Kaja ja też nie chce myśleć co by w Polsce było w takim przypadku,dobrze że jesteście tam gdzie jesteście.a Twoje maluchy są niesamowite i dają nadzieję wielu ludziom!!! sama dużo mniej się stresuje jak pomyślę o Was i wierzę że będziecie bardzo szczęśliwi w życiu,po tym co przeszliście.

ja dziś mam zamiar ubrać się i wyjść na leżak na jakieś pół godzinki,poczuć to przedwiośnie,no i z suką się zobaczyć,trzeci dzień nic nie je,ale na szczęście pije wodę.a czy My jeszcze zmieniamy czas?bo chyba jakoś na letni się powinno?

Dzien dobry :-)zycze wszystkim mamusia udanego dnia ,samych dobrych wiadomosci z wizyt i i dobrego samopoczucia.Wreszcie w bieszczady dociera wiosna odrazu chce sie zyc .

Zapo Mysiak Noelle trzymam &&&&& za dzisiejsze wizyty :)

Kaja Za Fabiana też trzymam &&&&& będzie dobrze ... nie może być inaczej
:)
Anetai ja też robiłam jarzynową ale 3 dni temu i już prawie zjedzona :p

Mi na szczęście zgaga jeszcze nie dokucza ... ale z Pauliną miałam okrutną, normalnie ogień od żołądka do gardła :baffled:

Ja już po kawie i śniadanku. Mała też już nie śpi :p

eklerkaa ja używam Palmer's cocoa butter, mum-to-be organics bump, oliwki J&J ale słyszałam że najlepszy jest Bio Oil na nowe i stare rozstępy.

k.a.j.a. mocno trzymamy kciuki za maluszków &&&&&&&&&&&&& oby dziś zaświeciło słoneczko szczególnie dla Fabiana :biggrin2:

dzięki dziewczyny za info odnośnie zgagi.. dziś wypróbuję jeszcze colę.. mąż podsuwa mi ciągle migdały, bo mówi że pomogą:dry: no i od dziś jem tylko w pozycji siedzącej, bez "półleżakowania" :tak:
noirel
, ja jeszcze kilka tygodni temu nie wiedziałam co to zgaga, na serio..nigdy nie miałam, a teraz to normalnie jakbym ziejącego smoczka połknęła, a ten utknął w moim układzie pokarmowym na poziomie mostka, ech:confused2:

Dzień dobry;
Ja cała w nerwach, choć Matylda wróciła w nocy do formy i okopuje ile się da.

Heja Dziewczyny!!!!

Opisze na wlasciwym watku o wizycie ale musze sie tu pochwalic - BEDZIEMY MIEC DZIEWCZYNKE!!!!!! :-)

Gratuluję!

Zapo Do rana schudniesz? :-) ,ja tez tak chce :-D-
Marja-Gratuluje coreczki ;-)

Ja sobie wmawiam, że chudnę. Może pewnego ranka w to uwierzę :-D

Marja gratuluję dziewczynki!!

zapo, mysiak kciukaczki

zapo schudłaś??

julka u mnie zgaga raz na 3tygodnie. jak leżę to na jedzenie w ogóle uważam, czasem smażone bo jelita też inaczej pracują. mi zaszkodzić potrafi to, co 2-letni synek przełknie ze smakiem...

rety kaja jestem taka dumna z ciebie i twoich szkrabów! Polska służba zdrowia niech się chowa ale i dzieci same z siebie takie silne cudaczki!!! oby tak dalej!
w PL kochana skrajny wcześniak musi być tleno i jedzenio- niezależny, czyli bez żadnych CEPAPów, napiersi albo na butli!! do mnie do domu nikt nie przychodził, nikt nawet nie dzwonił żeby pomóc, nawet położna środowiskowa nie była bo termin jej się nie zgadzał skoro 3 misiące przed terminem urodzony... a wypuścili nas po 95 dniach (3 miechy) czyli właściwie w terminie porodu...

noelle jak nocka się skończyła?

u mnie spoko, już po śniadaniu- byście zobaczyły jak mały spiernicza na widok zupy mlecznej:) mama już odkurzyła i właśnie myje podłogi (kocham ją za to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) słońce podnosi na duchu aż chce się żyć!! damy radę babeczki!! w grupie siła!!

reklama
Ja chcę już maj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Choć to słonko za oknem podnosi na duchu to ja chcę, żeby już było ciepło.

Kartagina to super, że ta Twoja mama tak Wam pomaga. Super babka :p

A noelle nie mogła spać w nocy to pewnie teraz odsypia ;p

Do góry