reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

Julka ja masowałam celulit bańką. Efekt jest, ale...
takiego bólu to wrogowi nie życzę. Do tego stopnia, że nie jestem pewna, czy słowo ból w ogóle oddaje to co czułam w trakcie masażu...

Kartagina od jakiego wieku sadzałaś małego w foteliku rowerowym?

reklama
u mnie to samo. Rzucanie palenia kosztowało mnie 10 kg, poem siłka, dieta i w miesiąc zeszłam znowu poniżej 60 kg, a tu nagle, bah! stała się Larcia ;)

zapominajka, wiem, że to ból niesamowity, kiedyś zaserwowałam sobie 3 wizyty i doświadczyłam tego "relaksu", w dodatku siniaki się pojawiają, ale nie wiem czy jest coś innego na cellulit.. same balsamy to chyba mało

Zapo ja też rzuciłam palenie tylko jeszcze przed II :) mnie też ciągnie ... ale też widzę ile kasy mi zostaje i raczej nie wrócę do palenia po porodzie, tzn. mam taką nadzieję, bo szkoda by było zmarnować tyle czasu, tym bardziej, że właśnie dowiodłyśmy, że nie musimy palić ;)

ja bańkę kupiłam sobie w aptece. rewelacyjna jak komar ukąsi- wysysa wszystko. nie całe 30zł za 4szt. sama cellulitu nie mogłam więc oddałam w zadanie M ale ból jak ch...

pierwszy fotelik mieliśmy z biedry za 50zł. córę woziłam jak miała rok i cztery mce. potem kupiliśmy w necie taki lepszy że w czAsie jazdy się rozkładał na poziomo to już roczne dziecko można było. synuś po roku był malutki jak na 7mcy a już go woziłam. generalnie to dzieci lubią w tym spać:) a mamuśka ma obciążenie i więcej spala:-)
są jeszcze takie przyczepki do roweru w które się instaluje nosidełko ale to na drogi bez krawężników a u nas z tym ciężko!

zapominajka, wiem, że to ból niesamowity, kiedyś zaserwowałam sobie 3 wizyty i doświadczyłam tego "relaksu", w dodatku siniaki się pojawiają, ale nie wiem czy jest coś innego na cellulit.. same balsamy to chyba mało

Ja sobie sama zafundowałam tę "PRZYJEMNOŚĆ" kilka razy :-D
Nie wiem, czy płacenie za TO i siniaki by mnie zadowoliło. Ale efekty są super!

Zapo ja mam to samo....:/

Z paleniem?

Powiem wam, że ja tal lubię latem usiąść na ploteczkach z kieliszkiem % i fajeczką.....

Kartagina a dasz radę wrzucić linka do tego rozkładanego?

Ostatnia edycja:
Na cellulit dobrze też robi masaż ud i tyłka zwykłą, plastikową szczotką. Najzwyklejszą z możliwych. Nie boli, cudownie poprawia ukrwienie i wygładza.

Jaki zawał serca przeżyłam z rana! Dzwoni do mnie mama, że przyszedł do mnie wczoraj list polecony, ale że nikogo nie było w domu, to zostawili awizo. Mama poszła na pocztę, żeby list odebrać. Dzwoni do mnie i mówi: "Agnieszka, Chryste Panie, masz do zapłacenia 4 tysiące złotych w PKO!!!". Mnie się czarno przed oczami zrobiło, bo nigdy w życiu nie postawiłam stopy w PKO. Już miałam wizję siebie jedzącej chleb z wodą i nagle słyszę: "Czekaj! Czekaj! No jasna cholera, tu jest inny adres podany! Twoje imię i nazwisko, ale inny adres!".
Okazało się, że pani na poczcie wydała mojej mamie list zaadresowany do dziewczyny nazywającej się tak samo jak ja, ale mieszkającej w bloku obok. Do mnie, jak w końcu wyszło na jaw, przyszedł PIT... :-D :sorry2:
Chrystusie Nazarejski, czy naprawdę muszę doświadczać takich emocji o poranku? :-D

reklama
hej dziewuszki!!! Faktycznie piekne slonko az chce sie zyc:) Chyba trzeba na jakis spacerek sie wybrac.

kartagina super ze mama tak bardzo Ci pomaga!!!

nanu powodzonka na jazdach, oby szybko Ci wszystkie lekcje zlecialy i zebys juz miala ten egzamin za soba. ja tez w poprzedniej ciazy zdawalam ale na szczescie szybciutko poszlo, takze Tobie rowniez tego zycze!!! Im szybciej tym mniej stresu!

Co do wagi to u mnie jest tak dziwnie, bo ja to bym chciala zeby mi jeszcze chociaz nogi troche przytyly do konca ciazy bo mi jakos kg najbardziej ida w talie i plecy:/ Po pierwszej ciazy nie katowalam sie ani dietami ani cwiczeniami a waga spadla sama az za bardzo, chociaz brzuch wlasnie dlugo mi schodzil. Ale wtedy pod koniec ciazy wazylam 74kg a teraz waze na razie jekies 59-60kg, jak mi tak waga poleci jak po tamtej ciazy to chyba nic ze mnie nie zostanie:/ Ale jeszcze przez te 2 miesiace napewno troszke zapasu mi sie odlozy, tylko pewnie nie tam gdzie bym chciala...

Do góry