odwiedził mnie dziadek,87lat!!! wuj go przywiózł 100km do mnie
nooo
citrus takie akcje od rana, dobrze, że się wyjaśniło!!!
zapo ten fotelik jakieś 400zł kosztował ze 4 lata temu. jak znajdę to wrzucę linka!;-)
aneta i właśnie w kwestii mojej mamy mam największe wyrzuty bo strasznie dużo mi pomaga mimo iż pracuje na 2 zmiany i bez niej nie dałabym rady a z drugiej strony mamy zażarte charaktery i często się mamy dość!
Mdła w olsztynie drogi rowerowe niby są, ja spod domu do centrum 6km taką dojadę ale są krawęźniki i i tak trzeba mieś oczy dookoła. Moja córcia od zeszłego roku jeździ sama (po 15km robiła), synka woziłam w foteliku ale teraz z trzecim to się chyba nie da na taką wyprawę a przyczepek się boję zwłaszcza dla malutkich dzieci...
ja na siłownię jeździłam codziennie od 20 do 22:30. w jedna srtonę jakieś 10 km... kurde wszędzie daleko... teraz planuję jezioro codziennie bo uwielbiamy a mamy 3 wokół i 10min drogi, kupię sobie orbitreka za kasę z ubezpieczenia za szpital i będę dawać w domu!!!:-)
cytrynka ale pomożesz nam osiągnąć postawę "żryj mniej"??

co do tej wielorybicy to odpuść sobie! jak już to jesteś emerytowaną wielorybicą zmienioną w szprotkę! wiele z nas by chciało osiągnąć to, co TY kochana!!
sembo szybki obiad na przyszłość: ryż z ziołami i serem, albo makaron z warzywami na parę i z filetem z kurczaka
wikki dla mnie siłownia the best

na zumbę mam chętkę ale drogie to a 6Weidera za bardzo obciąża mi kręgosłup a mam dyskopatię..:-(
chmurka ja myślę że po sn też lepiej "szóstki" przez kilka miesięcy nie robić...
cellulit? babki wy się cieszcie że nie leżycie!! ostatnie pół roku na leżąco a ja dostałam tego świństwa na łydkach i plecach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!