reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

Witam sie i ja przy kawce:)
wikkii - masz rację! boskie słońce dzisiaj we Wro:D uwielbiam!
Nia - kciuki zaciskam&&&&&
Aśka - super że tak się udało z dziewczynami. Contratubexem smarowała moja ciocia moją kuzynkę od lat. Teraz kuzynka ma 23 lata ale jako bobas mały ściągnęła ze stołu na siebie gorącą herbatę. Z tego co wiem to mimo,że poważnie było i długo w szpitalu leżała, i przeszczepów kilka było - to jednak ślady pozostałe nie są wielkie.... będzie dobrze!

Ja się w sumie wyspałam, ale ten ból bioder zaczyna coraz bardziej mnie męczyć....
nie mam pomysłu co na obiad.....

reklama
Też słyszałam o Contratubexie same dobre rzeczy!

A jaka dumna z siebie chodzę od ranaaaaaa... :cool2: W nocy dobrałam się do nibynóżki, a samiec aż nogami przebierał :cool2:

No dobra, a teraz na serio. Jadę za godzinę na USG żył mojej prawej, pooranej żylakami nogi. Mam trochę stracha, chociaż strzelam sobie w brzuch Clexane, więc żadnych nawet śladów zakrzepicy być nie powinno. A przed pierwszą ginekolog. O Boże, o Boże, o Boże, niech się okaże, że wszystko jest w porządku, żebym nie musiała JESZCZE BARDZIEJ LEŻEĆ... Mam nadzieję, że dostanę receptę na następną dawkę Clexane, coś na hemoroidy i zaparcia... i że się dowiem wszystkiego, co chcę wiedzieć. Nie ma nic gorszego, niż wyjść od lekarza i mieć świadomość, że nie rozwiało się wszystkich wątpliwości.

ja już po śniadanku i swoim zwyczajem chyba sobie drzemkę zrobię.Suka z chodzeniem jest w miarę ale stać nie może wcale i przy załatwianiu się ...siada...ale dalej tragedii nie ma.jako że jest ciepło to już jej na noc nie zamykamy,tylko dziś jak na złość drzwi zamknęły jej się przed nosem i nie miała jak wejść do spania,więc...podrapała drzwi z drugiej strony ...dla odmiany:baffled: my wczoraj cały dzień spędziliśmy na allegro wybierając materiały do łazienki ,część już zamówiliśmy,kibelek czarny,umywalka nablatowa czarna do tego mozaika czarna i taka jakby szara z drobinkami kolorowymi,już się nie mogę doczekać,mam nadzieję że dzieciakom się spodoba.:-)
Cytryna ja wczoraj też w końcu dorwałam R....albo raczej sam nie wytrzymał i pozwolił się dotknąć dwa razy:-) a za wizyty &&& oby szew mocno trzymał

Ostatnia edycja:
musimy zrobić łazienkę dla dzieci,bo do naszej muszą wejść przez sypialnie :baffled: zresztą ja z małym na początku będę na piętrze więc będzie mi bliżej

Witajcie dziewczyny!
Dla mnie to pierwszy dzień zwolnienia, które planuję ciągnąć już do porodu. W sobotę byłam na wizycie i lekarz ucieszył się z takiego postanowienia :)

Jak miło wyprawić A. do pracy i zasiąść w łóżku z miską musli z owocami i sobie poleniuchować ;) Udało mi się nadrobić Was ale już nie pamiętam co miałam odpisać Wam :( Poprawię się jak będę regularniej odwiedzać Was tutaj :tak:

Plan na dzisiaj to spacer w lesie z psem (niech się wylata bo przybyło jej kilka kg po tygodniu u teściów, jak byliśmy na urlopie), obiadek (dzisiaj gotuję kurczaka curry z mlekiem kokosowym i płatkami migdałowymi z ryżem) oraz pranie.

Miłego dnia!!!!

musimy zrobić łazienkę dla dzieci,bo do naszej muszą wejść przez sypialnie :baffled: zresztą ja z małym na początku będę na piętrze więc będzie mi bliżej

pewni jesteście czarnych płytek? nie żebym zniechęcała - bo sama uwielbiam czarne łazienki, ale nawet ostatnio na swoim blogu pisałam o czarnych łazienkach i pytałam o ich praktyczną stronę użytkowania - zgodnie komentujący orzekli,że niełatwa sprawa (zacieki z wody itp)

Cytryna Ty jak coś o tej nibynóżce powiesz to mój brzuch się uspokoić nie może - bo nawet jak mała śpi to po takim śmiechu się budzi....

A właśnie urządziła sobie jakąś imprezkę, bo tańczy już dobre 30 min - na szczęście nie kopie mnie boleśnie ale cały brzuchol faluje i przybiera tak nienaturalne kształty:szok:

Noirel dziękuję za troskę! już lepiej psych, brzuch niestety boli.
ale zrobię sobie prezent w postaci nowiutkich bucików i mam nadzieje,ze do maja pożegnam nerwa :-p
moje przyjaciółki mają bialo-czarne i łazienki i są zadowolone.
ja po swoich doswiadczeniach w poprzednim domu (co zresztą już Wam pisałam) jestem za neutralnymi kolorami. i tak też zrobiłam w tym mieszkaniu.
Wiikki u nas też słoneczko. fajnie ,że dobrze Wam się mieszka.
Citrus kciuki za wizyty!

a Asia tak się cieszę ,że z dziewczynami już zdecydowanie lepiej no i że się przeszczep przyjął!

reklama
Nanu ciężka sprawa z moim R...jak ma wizje to nie ma mocnych,a że pedant jest straszny to pewnie będzie tam siedział i czyścił na błysk.wybraliśmy taką MOZAIKA SZKLANA MIX CZARNY płytki, dekor (3009189706) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. do tego MOZAIKA SZKLANA BIAŁA HOLOGRAM płytki, dekor (3004111209) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a i jeszcze do tego płytki gładkie czarne i białe

Do góry