• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Mój też się upierał, żeby kupić duży telewizor (mnie zupełnie nie zależało, bo ja praktycznie nie oglądam) i on będzie go wycierał, pucował 2x dziennie.
Nie skomentuję:sorry2:

Noirel - piękna ta mozaika! Ja też jestem fanką biało-czarnych łazienek.... :tak:

Aśka - super że dziewczynki Twoje zdrowe! Na pewno śladu nie będzie Trzymam za to kciuki!
Framama - oby dobry nastrój towarzyszył Ci do końca ciąży! Jakie buty kupujesz? Pochwal się ;-)

Witam ze słonecznego Gdańska:-) kurza twarz, że też teraz kiedy robi się tak ładnie za oknem będziemy z małą uziemione w domku:no: No nic jak mus to mus....najwazniejsze, żeby wyzdrowiała. Ja chce już maaaaj....chce sadzić nasionka w ogródku:-D a zaraz potem mogę rodzić;-)

A ja wiem, że są takie pedanciki :) hmmm mój mąż do nich należy :)
On po wejściu do mieszkania po pracy nie usiądzie tylko odpala odkurzacz i mopa i jedzie po podłogach :-) więc wiem, że tacy faceci też istnieją :szok:

Witajcie wielorybki :-)
U mnie cudne słoneczko, więc muszę jakoś się ogarnąć i pomyśleć co z tym zrobić.
Rano zaliczyłam już laboratorium i teraz kawką się delektuję.

Zapo, tak jak napisałam, do maja, znaczy do porodu bede pracować,no moze z parodniowym zwolnieniem lekarskim przed,zeby zregenerować siły:-)
A potem całe 60 dni macierzyńskiego:confused:

Aska, tez mam kepy;-)

O-O
////
ale szaleństwo. A co potem? Niania? Kurcze okropnie krótki ten macierzyński.

Nia trzymam kciuki, żeby nic ci w tym szpitalu nie znaleźli. Wracaj szybko w 2-paku!!!

Aśka super, że przeszczep udany. Ja contratubeksem tatuaże smarowałam do wygojenia i też byłam zadowolona.

Nanu kuchnia rozgrzebana w dalszym ciągu. Małż pojechał na jakąś awarię i tak zostawił. Mało, że mieszkanie zastawione, to jeszcze klatka schodowa. Zastanawiam się kiedy sąsiedzi zaczną bunt :baffled:

Noirel fajne płytki. Tylko ja bym się czarnych bała ze względu na dużą widoczność każdej kropli wody.

Cos miałam jeszcze napisać, ale nie pamiętam...

Aśka piątka! skądś to znam:-D zwłaszcza teraz jak jestem w zaawansowanej ciąży;-) nie pozwala mi dotykać odkurzacza ani mopa:-)
Wcześniej oboje byliśmy bardzo ,,porządniccy,, ale mi przez tą ciąże się pozmieniało:-) Do gotowania też złoty chłopak;-) ba ostatnio nawet częściej kucharzy ode mnie:zawstydzona/y:

hehe u nas to ja bym musiała czyścić:) S czasami mnie zabija jak rzuca (niby w żartach) tekstem: po co sprzątać, kiedy zaraz i tak się nabrudzi?:P
Owszem sprząta i pomaga, nie mogę narzekać, ale większym pedantem u nas w domu jestem zdecydowanie ja! szczególnie już jeśli chodzi o kuchnię.

a płytki bardzo ładne noirel! i jak masz męża pedanta to pewnie, nie ma się co zastanawiać! ciemne łazienki są piękne!

reklama
Witajcie dziewczynki:)Uff doczytalam was a duzo tego bylo jak na jeden dzien ale tutaj to normalka:-)oczywiscie jako ze mam skleroze polowy postow juz nie pamietam za co bardzo przepraszam:zawstydzona/y:

George normalnie szacuneczek ze masz sile i przede wszystkim chceci do maja pracowac.i faktycznie strasznie króciutki ten macierzynki a co potem zrobisz z 3miesiecznym dzieciatkiem?????

Aska super ze przeczczep sie udal i ze w miare szybko sie goja ranki:)

Noirel plytki sliczne,az ciekawa jestem efektu koncowego.My tez bedziemy lazienke robic ale ja to mysle o bialych plytkach i dekorach z duzych kwiatow czerwonych albo czarnych,no ale u mnie to jeszcze troszke czasu na przemyslenia:)

U mnie ze sprzataniem jest tak ze moj m sprzata a jakze odkurza zmywa naczynia ale podloge umyc to musze go sila teraz zmuszac bo jemu nie przeszkadza jak panele tydzien nie myte przeciez nie widac brudu:wściekła/y:
No u mnie tez slonko sliczne az pojechalam z m chlopakow do przedszkola zawiesc i sie wkurzylam przy tym,bo kazda osoba zaskoczona ze ja jeszcze nie urodzilam a jak powiedzialam ze mam dopiero na maja to sie za glowy lapali.nosz kurde masakra mam wielki brzuch i wogole jestem wielka ale zeby az tak:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry