reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

Fiołkowa, chodzi o to, że:

"Małe dzieci widzą do góry nogami, bo soczewka w oku odwraca obraz. U osoby dorosłej dzieje się to samo, ale mózg „wie”, że musi rejestrowany obraz odwrócić, by był „prawidłowy”."

No kurna... :sorry2:

Dokładnie tak :tak:
Ja mam problem, żeby sprecyzować o co mi chodzi.

reklama
Byłam na spacerze...w sumie z 4 godziny...ledwo nogami przebieram...jutro nie wdrapie sie na fotel ginekologiczny...Ide sie ogarnac i do wyra....

oddałam na godzinkę kompa córci- a niech sobie pogra na wp, taka grzeczna ostatnio:-)
M stuka W DESKI NA GÓRZE AŻ CIĘŻKO swoje myśli słyszeć. pospałam- nie pospałam- tak średnio, może w nocy będzie łatwiej:-)
wzięłam się za tradycyjny list do Ciotki z Niemiec, ona uwielbia te kilka skreślonych słów czytać:) miłego wieczoru dziewuszki!!

Właśnie wróciłam ze spaceru :)
Męzowy wracał z pracy i zadzwonił z pytaniem, czy nie mam ochoty połazić po lesie ... więc szybko wskoczyłam w spodnie i biegusiem na spacerek co by się chłopina nie rozmyślił ;-)

Wiecie co, ja się zastanawiam co jutro na siebie założyć, żebym u gina nie miała jazdy z ubieraniem :-D
Osiągnęłam jakieś apogeum niedołężności...

Zapominajka -Mi pozostaje tylko juz worek od kartofli :-D:-D ,w nic sie nie mieszcze ...Jeszcze ogrodniczki pasuja :tak:..moze masz to szybko sie ubiera i rozbiera ..

reklama
Zapominajka -Mi pozostaje tylko juz worek od kartofli :-D:-D ,w nic sie nie mieszcze ...Jeszcze ogrodniczki pasuja :tak:..moze masz to szybko sie ubiera i rozbiera ..

No nie mam właśnie

ja obecnie najbardziej uwielbiam swoją rudą dzianinową sukienkę:)

Ja moją też uwielbiam, ale właśnie jej się wydarł ściągacz i nie nadaje się na publiczne okazanie :-(
No nic. Może do rana schudnę...

Do góry