• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
oddałam na godzinkę kompa córci- a niech sobie pogra na wp, taka grzeczna ostatnio:-)
M stuka W DESKI NA GÓRZE AŻ CIĘŻKO swoje myśli słyszeć. pospałam- nie pospałam- tak średnio, może w nocy będzie łatwiej:-)
wzięłam się za tradycyjny list do Ciotki z Niemiec, ona uwielbia te kilka skreślonych słów czytać:) miłego wieczoru dziewuszki!!

Właśnie wróciłam ze spaceru :)
Męzowy wracał z pracy i zadzwonił z pytaniem, czy nie mam ochoty połazić po lesie ... więc szybko wskoczyłam w spodnie i biegusiem na spacerek co by się chłopina nie rozmyślił ;-)

reklama
Zapominajka -Mi pozostaje tylko juz worek od kartofli :-D:-D ,w nic sie nie mieszcze ...Jeszcze ogrodniczki pasuja :tak:..moze masz to szybko sie ubiera i rozbiera ..

No nie mam właśnie

ja obecnie najbardziej uwielbiam swoją rudą dzianinową sukienkę:)

Ja moją też uwielbiam, ale właśnie jej się wydarł ściągacz i nie nadaje się na publiczne okazanie :-(
No nic. Może do rana schudnę...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry