Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lepiej, żebyśmy nie miały już więcej podobieństw, bo chyba nie chciałabyś wylądować w łóżku ze szwem na szyjceWystarczy, że nam w tyłku stuka
![]()

pożarłabym dzisiaj cały talerz:-) ślina pociekła mi po kolana
Ale moja z tych aktywniejszych. Potrafi kopać, wiercić i rozciągać się cały dzień.
A dzisiaj jakoś tak...
Moze dlatego, że zmęczona jestem, pokołysało Matyldę to też nie ma ochoty na ruch jakoś szczególnie.
Mała od 16 tygodnia mega aktywna, kopie przynajmniej co godzine, a ostatnio była cisza przez 2 h.....
wpadłam w taką panikę, że aż wstyd się przyznać
siedziałam i wyłam, na co J. zrobił mi gorące kakao i śpiąca królewna od razu sie rozbudziła:-)
leżę na łóżku i nie mogę się ruszyć ani w lewo ani w prawo.... Oddam rwę kulszową za dopłatą!
ostatnio doklejam tam jeszcze trzecie i zaczynam się zastanawiać jak on da radę z trójeczką
placki ziemniaczane... ślina mi cieknie na samą myśl
u nas dzisiaj na obiad pierogi z truskawkami![]()
No ja właśnie też
Ale ie analizuje tego. Babka po prostu poprawiła mi humor;-)
Nic nie było na lumpach. I ledwo do przedszkola dotarłam. Coś mała mało się dziś rusza, a brzuch twardnieje
Dobrze, że jutro wizytuję.
Zapo - moja się ogólnie mało rusza, albo inaczej: delikatnie. Jak czytam o tych kopniakach i wierceniach Waszych dzieci, to mi się dziwnie robi.
No, ale od początku tak mi się ruszała, a rozwija się dobrze, więc pewnie taka jej uroda![]()
A skąd ja mam wiedzieć, czy jemu tak wygodnie... 
dzis bylam w polskim sklepie i zgadnij co kupilam? pierogi z truskawkami dla nas ale na kolacje
nie żebym się chwaliła, ale ja miałam takie jeszcze z lata zamrożone, z truskawek z mamusiowego ogródka![]()
dzis bylam w polskim sklepie i zgadnij co kupilam? pierogi z truskawkami dla nas ale na kolacje
nie żebym się chwaliła, ale ja miałam takie jeszcze z lata zamrożone, z truskawek z mamusiowego ogródka![]()
no takie napewno najlepsze, ale ja nie z tych uzdolnionych kulinarniewiec mi tylko polski sklep zostaje
ale za to jak jestem w pl to moja mama zawsze wie ze jak dla mnie tylko pierogi obojetnie w jakiej postaci
![]()