reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

George a gdzie Ty pracujesz?

Ja już po lekarzu, i taka styrana jestem że walne się zaraz czytać książkę. Wiem że obiecałam literki Lary kończyć ale nie teraz, nie mam siły. Na obiad mam dziś w planach knedle z mięsem - czegoś takiego nie jadało się ani u mnie ani u M. w domu więc będzie ciekawie ;)

reklama
eklerka a próbowałaś tego żelu, o którym pisałam w zakupowym? Z Bielendy, Sexy Mama się nazywa;-)
Bardzo fajnie chłodzi nogi.

"Bardziej w ciąży niż pani" :-D Do tej pory myślałam, że nie można być bardziej albo mniej w ciąży:-p

j-ulka z tym rodzeniem do kibelka to żadna ściema! moja mama mnie niemal tak nie urodziła, a teraz jej sąsiadka sądzi się w podobnej sprawie bo niestety tak rodziła...

kartagina, no to ja zupełnie nie ogarniam tego moją ciążową wyobraźnią:sorry2: ale skoro masz potwierdzenia to oczywiście nie będę już tego negowała i twierdziła że to ściema! człowiek uczy się całe życie;-)

Kartagina dokładnie demencja ciążowa mnie dotknęła haha
George jasne bardzo chętnie pójdziemy na spacerek z naszymi pociechami :) jeszcze się okaże że my z mamą bliskie sąsiadki haha

"Bardziej w ciąży niż pani" :-D Do tej pory myślałam, że nie można być bardziej albo mniej w ciąży:-p

No ja właśnie też :-D
Ale ie analizuje tego. Babka po prostu poprawiła mi humor;-)

Nic nie było na lumpach. I ledwo do przedszkola dotarłam. Coś mała mało się dziś rusza, a brzuch twardnieje :baffled:
Dobrze, że jutro wizytuję.

Zapo - moja się ogólnie mało rusza, albo inaczej: delikatnie. Jak czytam o tych kopniakach i wierceniach Waszych dzieci, to mi się dziwnie robi.
No, ale od początku tak mi się ruszała, a rozwija się dobrze, więc pewnie taka jej uroda:confused:

reklama
Do góry