• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Maj 2013 :):)

George a gdzie Ty pracujesz?

Ja już po lekarzu, i taka styrana jestem że walne się zaraz czytać książkę. Wiem że obiecałam literki Lary kończyć ale nie teraz, nie mam siły. Na obiad mam dziś w planach knedle z mięsem - czegoś takiego nie jadało się ani u mnie ani u M. w domu więc będzie ciekawie ;)

reklama
eklerka a próbowałaś tego żelu, o którym pisałam w zakupowym? Z Bielendy, Sexy Mama się nazywa;-)
Bardzo fajnie chłodzi nogi.

"Bardziej w ciąży niż pani" :-D Do tej pory myślałam, że nie można być bardziej albo mniej w ciąży:-p

j-ulka z tym rodzeniem do kibelka to żadna ściema! moja mama mnie niemal tak nie urodziła, a teraz jej sąsiadka sądzi się w podobnej sprawie bo niestety tak rodziła...

kartagina, no to ja zupełnie nie ogarniam tego moją ciążową wyobraźnią:sorry2: ale skoro masz potwierdzenia to oczywiście nie będę już tego negowała i twierdziła że to ściema! człowiek uczy się całe życie;-)

Kartagina dokładnie demencja ciążowa mnie dotknęła haha
George jasne bardzo chętnie pójdziemy na spacerek z naszymi pociechami :) jeszcze się okaże że my z mamą bliskie sąsiadki haha

Zapo - moja się ogólnie mało rusza, albo inaczej: delikatnie. Jak czytam o tych kopniakach i wierceniach Waszych dzieci, to mi się dziwnie robi.
No, ale od początku tak mi się ruszała, a rozwija się dobrze, więc pewnie taka jej uroda:confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry