Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A mnie bez Fenoterolu brzuch spina się trochę częściej, niż zwykle. Stawiam więc, że do 3 maja będę wykluta. Chętnie zostanę pierwszą formalną majówką, nawet jeśli miałoby to oznaczać, że mój syn będzie dzielić swe święto ze Świętem Pracy...
Kora- wspolczuje, nie wiem jak to jest u ciebie ja napewno postaralabym sie raz dziennie jechac do szpitala do starszego dziecka na kilka godzin a pozniej wracalabym do szpitala do mlodszego, reszte dnia niech twoi rodzice z twoim m rozplanuja kto kiedy bedzie u malej, trzymam kciuki by ten pech w koncu sie skonczyl
citrus powodzenia w spełnianiu swego niecnego planu
ja się chyba nie wykluje do czerwca ... kilka skurczy poprawiło by humor a tu tylko Lalcik ma mega czkawki 3 razy dziennie a między czasie tłucze mnie wszystkim, czym umie poruszyć.
Nadmienię że seksy, curry, ananasy, mycie podłogi i schody to u mnie codzienność
czy wasze dzieci też was tak maltretują? Nie wiem co moje babsko wyczynia ale momentami czuje taki napór na dno macicy, gdzieś pomiędzy odbytem a resztą świata jakby próbowała wyjść, trwa to parę sekund i boli jak diabli... Ostatnio jak sie rusza to jest to nie przyjemne i marze żeby poszła spać.