Faktycznie
Kora ma nieciekawą sytuację. A przypomnijcie mi ile lat ma Zosia? Chyba na jej miejscu starałabym się pogodzić całe zło świata i każdego dnia na chwilę jechałabym do córci, a całą resztę czasu spędzałabym z nowonarodzonym.
Sembo - hehe przypominasz mi mnie, w poprzedniej ciąży (pod koniec też wychodziłam z siebie)

Teraz nastawiam się, że znowu urodzę po terminie więc na razie aż tak bardzo się nie wkurzam. |Chociaż odbieałam dzisiaj Milę z przedszkola(dwa tygodnie córa chorowała) a kobiety do mnie "Pani Kasiu, nie było Was tyle czasu myślałyśmy, że Pani już urodziła a Pani ciągle z brzuchem biega" a ja jeszcze prawie miesiąc...
Nanulika - jeden nieudany obiad nie robi tragedii

ja ostatnio na imprezę urodzinową córy chciałam zrobić roladę kokosową (nie wyszła!) andruta piszingera (nie wyszedł) i ciasto (też nie wyszło) i to dopiero był koszmar

a z
Ullaną jestem w szoku, bo JAK TO znieczulenie nie zadziałało??? Jaja sobie robią? Przecież są różne metody znieczuleń?!
Edyta - ja nie wiedziałam o tym, że nie wolno malować paznokci do wszelkich operacji i przed operacją usuwania guzka wypindrzyłam się jak lala

paznokcie w kolorek i dopiero na sali operacyjnej jak podawali mi już głupiego jasia dostało mi się po uszach, że mam je pomalowane. Ale generalnie zasnęłam i zrobili co mieli zrobić

z drugiej strony takich lasek jest na pewno sporo więc powinni mieć w szpitalu zmywacz do paznokci ;-)

Teraz jak już wiem, to nawet bezbarwnym nie maluję, żeby nie wkurzać białych fartuchów
Cytryna - No to my już zapamiętamy, że rodzisz 1 maja

Spróbuj NIE ;-)