• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Noelle, jak się ma męża lekarza, to nic dziwnego :-D na wymiar szyli? :cool2: :-D

Oooo, a ja jestem od kilku dni w permanentnym szoku, że mam pierwszy raz w życiu doskonałą cerę. Ani pół wyprysku, buzia gładziuteńka, pory zmniejszone... wprawdzie blada jak owsiane g*wno jestem, ale to kwestia kilku dni na słońcu, do naprawienia. Niech ta moja cera już zawsze tak wygląda, błagam! Znając moje szczęście, w trakcie połogu znów będę na twarzy kupą... :dry:

Ostatnia edycja:
hejka
nie dam rady Was doczytac
Widze tylko, ze cos sie dzieje u Framamy-wiec kciuki mocno zacisniete zeby wszystko bylo ok.

U nas niestety zaczynaja sie kolki, narazie niezbyt mocne, ale dzieciakom juz przeszkadzaja. Oby nie bylo tak jak z Ania, bo wtedy to zalamka.
A mojej Ani przegapilismy cztery nowe zęby (wszystkie piątki). To chyba dlatego byla taka marudna....

Aha, wczoraj juz zaliczylam wizyte u mego gina...tylko po zaswidczenie do becikowego. |Zebyscie zobaczyly jego mine na moj widok :). Usmiech od ucha do ucha i stwierdzil, ze juz teraz bedzie mogl spac spokojnie, bo moja ciąża dla niego to byl koszmar. Tlumaczyl, ze w zwyklej przychodni nie ma warunkow na prowadzenie ciąży blizniaczej, na dodatek powiklanej cukrzyca, podejrzeniem wielowodzia, nadkrzepliwosci, zatrucia ciążowego itd... itp.... Wiec juz teraz spokojny i szczesliwy, ze wszystko dobrze sie skonczylo.

Ostatnia edycja:
Framama trzymam kciuki!

Eljar współczuję kolek. Mam nadzieję, że szybko miną.

U nas znowu godziny płaczu :-(

A któraś pytała o Jamiego z Gry o tron. Ja go lubię. I Tyriona - tego to uwielbiam :-D Bez niego ta książka nie miałaby mocy.

reklama
Ja powrocilam do domu. Co nieco w wizytowym napisze:-)

Wlasnie w polowie kolacji mnie zemdlilo - juz prawie paw poszedl, ale jakos powstrzymalam:szok:

Framama - kciuki kochanienka &&&&&& ;)

Elajar - wspolczuje kolki, podwojnej:sorry:

Cytryna - wez no sie zastanow - chcesz ty rodzic czy nie:-D

Jutro jade na wioche do znajomych i wracam pojutrze, wiec na bb mnie pewnie nie bedzie. Ale na fb pewnie zajrze;)

Oooo Ewusia juz po;) Super;)

A wogole to bardzo u nas duzo dzieciatek rodzi sie przez cc...:szok:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry