• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

Dziewczynki ja urodziłam już nie miałam jak napisać... Opieka super, poród super, nie ma co narzekać Więcej opisze w wątku porodowym.. dam foty itp:-)
Wojtuś to bardzo grzeczne dziecko, dużo śpi i ssie ładnie z piersi. Brata już widział ale Ignaś traktuje go jak interaktywną lalkę:-D

reklama
witam się porannie,
mam takie stresa ,że szok.Niby spałam ,ale co to za spanie.Mam schizy związane z tymi wodami ,że jest ich za mało i że Mały jest niedotleniony.
i chyba z dwojga złego wolę już urodzić niż czekac.
dobrze,że jestem pod opieką lekarza stale i to on będzie dziś podejmował decyzję.
a najgorsze jest to ,ze nie wiem czy ja wysikiwałam te wody:confused: niby miałam mokro ,ale ja wtej ciązy stale czułam się tam mokro:confused: mam pretensje do siebie ,że tak NIC nie zauważyłam.:angry:
tak sobie siedzę i myślę co ze mnie za matka?kobieta?
najgorsze ,że ciągle każa mi jesc i pić ,a ja ze stresu żołądek zawiązałam na kokardę i tyci tyci. nigdy nie miałam takie stresu ,zeby nie móc jesc. wprost przeciwnie! ja ze stresu zawsze żarłam tony słodyczy i inne rzeczy. widocznie to mój pierwszy MEGA stres życiowy.

Framama- To nie jest absolutnie Twoja wina!! Nawet tak niemysl. A jaka z Ciebie mama?- najlepsza jaka Franuska i Bruno moga miec- bo ich!! :-* Zobaczysz ze bedzie dobrze, a Brunus bedzie pieknym i zdrowym chlopcem. Wspolne chwile wynagrodza Ci ten stres. Jedz Kochana jedz pomysl, ze tuczysz syneczka przed pierwszym spotkaniem ktore juz tak blisko :-) &&&& mocno zacisniete

Ostatnia edycja:
reklama
Framama nie gadaj głupot i się sama nie nakręcaj bo zaraz wsiądę w samochód i podjadę do tej Twojej Kliniki (jak mi powiesz która to;-)) i dostaniesz ode mnie w łeb :-D Jesteś najlepszą matką jaką Twoje dzieci mogły by mieć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzymam &&&&&&&&&&&&&&& żeby szybko rozwiązali sytuację.

Ewusia śliczny ten Twój Wojtuś :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry