• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

Hej,

Framama głupolu jestes cudowną mamą. Trzymam kciuki żeby wszystko sprawnie poszło i bez nerwów. Ja też mam co chwilę gacie mokre i przed wczoraj pytałam Gin czy wszystko ok z wodami, a ona sprawdziła i mówi, że tak jak najbardziej w normie, więc nie obwiniaj siebie bo pod koniec ciąży prawie każda z nas ma mokro i u mało której to są wody. Jesteś pod opieką lekarzy i nic złego Wam już nie grozi.

Noelle witaj mistrzu:) Super, że humor dopisuje.

Ullana bidulko, nie możesz wziąść nic mocniejszego na tą głowę?

No to mamy MAJ, która chętna???

Ja też w nocy jakoś nie mogłam zasnać, czułam się pobudzona, jakbym miała gorączke, dreszcze, ale mierzyłam temperature i wszystko w normie. W końcu po północnym tłuczeniu się w łóżku udało mi się zasnać.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej majóweczki:-)
wszystkie takie ranne ptaszki- jestem w szoku:)
Kamila ja bym zadzwonila do położnej lub gin co to jest. - ja miałam zielone wody płodowe. ale nie były galaretowate.
To która dziś rodzi?? teraz będzie 100% majówką.

aniaczek - właśnie nie wiem czy mogę
wczoraj mi gin powiedział, że ból głowy jest normalny po takim znieczuleniu i po Apapie powinno przejść
ale baniak mi rozsadza.....i chyba będę musiała pojechać na IP, bo moja siostra miała podobnie, tyle, że po udanym porodzie i dostawała kroplówkę z paracetamolem
nie chcę już Malutkiej więcej truć, bo się nażarła ze mną leków, ale ten ból też pewnie odczuwa, więc chyba jednak lepiej go przegnać lekami :confused:

Kamila
- jak cokolwiek jest zielonkawe, to co by to nie było, trzeba sprawdzić :tak:

Noelle - bosko czytać o takim ssaku :-D

czekam na wiadomości od Framamy jak na szpileczkach

Ej ja na dzisiaj mialam termin porodu!!!! a tak ta data znaczy dla mnie tyle ,ze malenka ma tydzien:-):-)

odwaznie wkroxzylam na wage.6,5 kg mniej zostalo do zrzucenia 2,5 kg z xzego moj mleczmy bar to wiekszosc;-)

Czesc dziewczynki no wlasnie ktora jako pierwsza 100% majoweczka sie rozpakowuje hmmm:-p:-)
Ja chyba nie bo jakos mnie nic nie bierze wczoraj troszke mi brzuch twardnial i promieniowalo na kregoslup ale przeszlo:wściekła/y:

Dziewczyny mam pytanko czy odejscie tego krwistego czopu oznacza ze sie szyjka skraca czy nic sie moze nie dziac????????

Ewusia sliczny synunio;-)

Framama &&&&&&& zeby wszystko bylo dobrze.i nie gadaj glupot ze jestes zla matka,ja sama mialam w pierwszej ciazy malo wod i tez nie zauwazylam kiedy odeszly bo zadnego hlup nie bylo a saczyc tez sie nie saczyly.takze glowa do gory bo bedzie dobrze zobaczysz:-)

u mnie tez pogoda do dupy zachmurzone i padalo w nocy.

Kamila a moze to jakas infekcja z uplawami???hmm a czop nie moze miec innej barwy jak brunatnej i mlecznej:sorry2:

Tadadam! Ogłaszam że rozpoczęłam 38 tydzień i jestem w pełnej gotowości porodowej!
Dziś farbuje łeb, śmigam do miasta na kawkę i myje okna.
Wczoraj wypytywałam mamę o poród, miała termin na 8/8/88 a ja zaczęłam wychodzić tego dnia o 21:00 i ostatecznie urodziłam się 9tego o 1:30 :) 5 godzin od pierwszych skurczy, bezproblemowy poród SN, ależ ze mnie dobra córka.

Framama weź głupot nie gadaj nam tu bo każda z nam ma mokro i to oczywiste że mogłaś nie kapnąć się co się sączy!! Ja z paranoi każdą wydzielinę obwą****e. Na pewno Bruno ma się ok, urodzisz go pięknego i zdrowego a kciuki zaciska całe forum &&&&&&&&&

Doczekałyśmy maja :) łiiii

Ewelinka dla pierworódek odejście czopa może nastapić nawet dwa tyg przed porodem, a mam doświadczonych zazwyczaj dzień - dwa przed :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry