• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

dziewczyny drugie ktg ciut lepsze,ale nie rewelacyjne. czekam na wieczór na kolejne. chyba mi się te wody sączą bo mam mokre majtki tylko nie wiem czy się spociłam:confused: czy to te wody. obserwuje.
dziewczyny boje się jak cholera.trzymajcie kciuki!

reklama
Fra...będzie dobrze!!! jesteś pod opieką więc musi być dobrze!!!

ja dziś z buta obeszłam pół Warszawy,potem lunch pycha sushi,lody z zielonej herbaty i mam kolejne miejsce wypadowe:) w tkmaxx kupiłam pantofle dla córy,wróciłam,pograłyśmy w babingtona i skurcze minimalne...

Kora napisała, że Tomkowi bilirubina spadła minimalnie (być może wyjdą do końca tygodnia), a Zosia ma infekcyjne zapalenie płuc i nie wiadomo, kiedy wyjdzie. Odpisałam, że trzymamy kciuki :tak:

I jeszcze:

"Gratulacje dla Nii, a o Framamie właśnie myślałam, bo ona cierpi przez dziąsła, żeby jej przekazać, że dobrze pamiętałam. Dziś 5 doba po porodzie, a u mnie z dziąsłami o niebo lepiej :)"

Ostatnia edycja:
Kamila nie musisz mowic ze masz skurcze, ja chodze co tydzien, nawet moja dr mowila zeby 2 razy w tyg chodzic jak mam jak. po prostu ide na IP i mowie ze przyszlam na kontrolne ktg, nogdy nie pytali co i jak. W razie czego powiedz ze masz zalecone on swojego lekarza prowadzacego, a i tak zawsze chodzi sie do miejsca najblizszego :)

Framama kciuki! :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry