reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Hej. Pierwsze gościny udane. Pogadalysmy po babsku, Młody ponekal cioteczki. Potem spcer i piaskownica. Pierwszy tort udany i pyszny. Drugi mi sie spierd..lił :/ za cienkie biszkopty. Cos czuje zr cale przesiąknia i bedzie breja. Posmietanuje po wierzchu bo teraz wygląda jak dupsko zza krzaka. Masakra. Akurat na główną uroczystość...

Alem śpiąca. ..

Aniazetka jak to leje??

Hej;)
U nas w reszcie koniec aktywnego dnia. Cały dzień u teściów, a mnie szlag nie trafił. Fakt, że popołudniem już ledwo stałam na nogach a trzeba trzymać fason, bo oni nie wiedzą, że jestem w ciąży;)
Kupiliśmy dmuchany basen;) Taki 1,5 metra średnicy. Jutro próba;) Dziadek ma od rana pompować i napełniać wodą, żeby się na słoneczku nagrzała.

Ewcia, na pewno przesadzasz;) Jak tort dobry, to nikt nie zwróci uwagi, że się trochę rozpada;)

Jak mi się marzy burza jakaś na wieczór, a tu nic;)

My dzis sadzilismy kwiatki, jas dzis marudny, chyba jakus zab ..bo czemu? Ja zrobilam sernik na zimno z serkow homo...i teraz jem kolacje obiad nie wiem jak nazwac bo nie mialam wczesniej na to czasu..jadlam tylko sniadanie..w sumie polowe zeziarl jasiek

Oczywiście nie zalacze zdjęć gdyz moim telefonem robił moj m. A to juz za dużo techniki. Zrobił 4 wszystkie w ciul rozmazane. Cosz za typ.

Załączniki

• 1400959477647.jpg
    1400959477647.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 45
Wow....
Powiedz..dobry ten tort...bo eyglada rewelacja...
A gdzie solenizant?

Kooska dawaj swoj....

Ostatnia edycja:
No pyyyszny był. O tak w środku
A solenizant powiadam Ci...4 zdjecia - matka dziecko tort i goście. ..i spierdzielone.
Dobrze ze jutro solenizant będzie właściwy i można powtórzyć. Tylko tort gorszy :p

Załączniki

• 1400960551257.jpg
    1400960551257.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 41
Ewcia super wyszedł, ja nie jem słodyczy, bo nie lubię, ale Twój zjadlam oczami.
We Wrocławiu cały dzień padalo, nadal pada, z małymi przerwami, Filipia burza też byla. Jutro chmury mają sie przesuwać w Wasze strony.
My z roczku prawie nie mamy zdjęć, jakoś wszyscy w ferworze zabawy zapomnieli robić.

No wlasnie powaiadali ze na zachodzie anomalie pogodowe,
Ewcia..ale smaka mi zrobilas...super...musza taki uczynic...

Kooska pewnie baluje z O.

Wiec juz dzis i w ogole: STO LAT STO LAT!!!!! Zdrowia i jeszcze rsz zdrowia!!!!

reklama
Kurcze nie wiem co z ta moja macicą ciąża zrobila ale jak jestem przed okresem tak tydzień to chodzę nadeta jak bania. Normalnie obcy ludzie się mnie pytają czy dzidziuś w drodze...a w wozku roczne dziecko.No wstyd jak cholera. A to że nie mieszcze sie w ciuchy wcale nie pomaga...a musze jakies spodnie kupić. Takie do pracy, do obcasow.

Do góry