Filipiamama
Fanka BB :)
Ewcia, coś w tym jest. Ja dopiero w dziewiątym tygodniu, a już czasami czuję się, jak w 6 miesiącu. Po pierwsze macica już nie ta sama, zwłaszcza po cesarce. Po drugie, nie oszukujmy się, ale mięśnie brzucha też już nie te same i nie trzymają już wszystkiego jak należy. I dlatego mówi się, że w drugiej ciąży szybko brzuszek widać i przed okresem też się wszystko tam rozdyma.
A tak w ogóle to witam.
Wzięłam Filipa do nas koło 4, bo już nie miałam siły wstawać i go usypiać i od tej pory leżałam, jak połamana. Nie wiem teraz co robić z tak długim dniem. Do tego dziś ma być u nas 31 stopni. Mieliśmy atakować jakieś jezioro, ale domyślam się co się może nad akwenami dziać, dlatego jedziemy do teściów siedzieć w basenie
A tak w ogóle to witam.
Wzięłam Filipa do nas koło 4, bo już nie miałam siły wstawać i go usypiać i od tej pory leżałam, jak połamana. Nie wiem teraz co robić z tak długim dniem. Do tego dziś ma być u nas 31 stopni. Mieliśmy atakować jakieś jezioro, ale domyślam się co się może nad akwenami dziać, dlatego jedziemy do teściów siedzieć w basenie