reklama
Hej. Pierwsze gościny udane. Pogadalysmy po babsku, Młody ponekal cioteczki. Potem spcer i piaskownica. Pierwszy tort udany i pyszny. Drugi mi sie spierd..lił :/ za cienkie biszkopty. Cos czuje zr cale przesiąknia i bedzie breja. Posmietanuje po wierzchu bo teraz wygląda jak dupsko zza krzaka. Masakra. Akurat na główną uroczystość...
Alem śpiąca. ..
Aniazetka jak to leje??
Alem śpiąca. ..
Aniazetka jak to leje??
Filipiamama
Fanka BB :)
Hej
U nas w reszcie koniec aktywnego dnia. Cały dzień u teściów, a mnie szlag nie trafił. Fakt, że popołudniem już ledwo stałam na nogach a trzeba trzymać fason, bo oni nie wiedzą, że jestem w ciąży
Kupiliśmy dmuchany basen
Taki 1,5 metra średnicy. Jutro próba
Dziadek ma od rana pompować i napełniać wodą, żeby się na słoneczku nagrzała.
Ewcia, na pewno przesadzasz
Jak tort dobry, to nikt nie zwróci uwagi, że się trochę rozpada
Jak mi się marzy burza jakaś na wieczór, a tu nic
U nas w reszcie koniec aktywnego dnia. Cały dzień u teściów, a mnie szlag nie trafił. Fakt, że popołudniem już ledwo stałam na nogach a trzeba trzymać fason, bo oni nie wiedzą, że jestem w ciąży
Kupiliśmy dmuchany basen
Ewcia, na pewno przesadzasz
Jak mi się marzy burza jakaś na wieczór, a tu nic
camel
My dzis sadzilismy kwiatki, jas dzis marudny, chyba jakus zab ..bo czemu? Ja zrobilam sernik na zimno z serkow homo...i teraz jem kolacje obiad nie wiem jak nazwac bo nie mialam wczesniej na to czasu..jadlam tylko sniadanie..w sumie polowe zeziarl jasiek
camel
Wow....
Powiedz..dobry ten tort...bo eyglada rewelacja...
A gdzie solenizant?
Kooska dawaj swoj....
Powiedz..dobry ten tort...bo eyglada rewelacja...
A gdzie solenizant?
Kooska dawaj swoj....
Ostatnia edycja:
Ewcia super wyszedł, ja nie jem słodyczy, bo nie lubię, ale Twój zjadlam oczami.
We Wrocławiu cały dzień padalo, nadal pada, z małymi przerwami, Filipia burza też byla. Jutro chmury mają sie przesuwać w Wasze strony.
My z roczku prawie nie mamy zdjęć, jakoś wszyscy w ferworze zabawy zapomnieli robić.
We Wrocławiu cały dzień padalo, nadal pada, z małymi przerwami, Filipia burza też byla. Jutro chmury mają sie przesuwać w Wasze strony.
My z roczku prawie nie mamy zdjęć, jakoś wszyscy w ferworze zabawy zapomnieli robić.
camel
No wlasnie powaiadali ze na zachodzie anomalie pogodowe,
Ewcia..ale smaka mi zrobilas...super...musza taki uczynic...
Kooska pewnie baluje z O.
Wiec juz dzis i w ogole: STO LAT STO LAT!!!!! Zdrowia i jeszcze rsz zdrowia!!!!
Ewcia..ale smaka mi zrobilas...super...musza taki uczynic...
Kooska pewnie baluje z O.
Wiec juz dzis i w ogole: STO LAT STO LAT!!!!! Zdrowia i jeszcze rsz zdrowia!!!!
reklama
Kurcze nie wiem co z ta moja macicą ciąża zrobila ale jak jestem przed okresem tak tydzień to chodzę nadeta jak bania. Normalnie obcy ludzie się mnie pytają czy dzidziuś w drodze...a w wozku roczne dziecko.No wstyd jak cholera. A to że nie mieszcze sie w ciuchy wcale nie pomaga...a musze jakies spodnie kupić. Takie do pracy, do obcasow.
Podziel się: