reklama
Kurcze dziewczyny dzisiaj caly dzien normalnie czuje pecherz tzn jakbym miala caly czas pełny![]()
ja tez tak mam...i jeszcze do tego wrocila znajoma juz zgaga..
a nawet po przytulankach z toaleta czuje ze mam tak pelny zoladek, jakbym zjadla konia

Mdła
Fanka BB :)
Brak energii?Nieee....Ja dzisiaj czuje sie wysmienicie.W prawdzie od okolo 11:30 ale i tak jest to powod do zadowolenia.Mloda sie plawi w wannie a ja ogarniam troche w domu zeby jutrzejszy dzien wolny spedzic rodzinnie na dworze.Swoja droga...ostatni sloneczny w najblizszym czasie
W programie same atrakcje z pieczeniem pizzy(jedno z ulubionych czynnosci domowych naszej Mlodej) wlacznie.Juz sie nie moge doczekac...Ma nadzieje,ze jutro tez sie szybko pozbieram! ;-)
W programie same atrakcje z pieczeniem pizzy(jedno z ulubionych czynnosci domowych naszej Mlodej) wlacznie.Juz sie nie moge doczekac...Ma nadzieje,ze jutro tez sie szybko pozbieram! ;-)biedroneczka1980
dziewczynki, Wy tez macie taki brak energii na cokolwiek...?
padam, doslownie...wrocilam do domu, ogarnelam troche, jakis obiad, pranie..i powietrze ulecialo ze mnie jak z balona
Oj niestety mam czesto takie dni, wczoraj mialam zlecenia na zdjecia z koncertu, jak wrocilam bylam tak wypluta i nie mialam ochoty nawet ich przegladac, mialam ochote pasc do lozeczka i tylko lezec

aniaczek
Dziewczyny, ale Wy piszecie dużo....
ale udało mi się przebrnąć.
Bananami to i ja się zajadam, dziś naleciało mnie jeszcze na winogrono.
Byłam u lekarza, jednak to zwykłe przeziębienie, oby szybko przeszło.
Ja ostatno też jestem bez enegrii, miejmy nadzieję, że nam to minie:-(
ale udało mi się przebrnąć. Bananami to i ja się zajadam, dziś naleciało mnie jeszcze na winogrono.
Byłam u lekarza, jednak to zwykłe przeziębienie, oby szybko przeszło.
Ja ostatno też jestem bez enegrii, miejmy nadzieję, że nam to minie:-(
sembonzakura
Oj tak brak energii to ja! Od 8:40 w pracy byłam, sklep zamknęłam o 18:30, pojechałam odwieść koleżankę, odgrzałam obiad i padłam na sofę. Mam jeszcze tyle rzeczy do zrobienia że strach a nie mam siły podnieść się z sofy
a to dopiero 7my tydzień, masiakra, co będzie dalej? 

Kochan moje a macie już jakieś przeczucie kogo nosicie pod sercem? Ja wiem że to wiele za wcześnie ale podobno matka wie przed skanem jaka jest płeć
Ja dziś rano dostałam ataku przemyśleń, odczuć i domysłów zupełnie z nikąd
To tylko moje chore hormony czy któraś z was też tak ma?
Kochan moje a macie już jakieś przeczucie kogo nosicie pod sercem? Ja wiem że to wiele za wcześnie ale podobno matka wie przed skanem jaka jest płeć
reklama
Pisalyscie o strachu...trzeba myslec pozytywnie! Wierze,ze wszystko bedzie w porzadku.I bedziemy sie cieszyc zdrowym,spokojnym dzieckiem
Ktos pisal ze mu zimno-mi jest potworrrrnie zimno.Chodze w polarze,grubych skarpetach i dogorywam lezac pod kocem.Ale to chyba przez to uzewnetrznianie sie w toalecie...
W kazdym razie chcialam napisac zebysmy sprobowaly byc dla siebie odkocznia.Troche humoru i dystansu nam sie przyda.I kogos,kto zrozumie nasze wielce zaskakujace potrzeby i zachcianki ;-)
podoba mi się twoje podejście!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mi też jest często chłodno, teraz to juz kąpię się od razu po przyjściu z pracy, bo później wieczorem to za chiny sie nie rozbiorę i nie wejdę do wody 
Dziewczyny a wy też czasami odczucie taki dyskomfort w brzuchu podobny jak przed okresem??? Tak jak na 2-3 dni przed okresem??? mnie czasami tak pobolewa brzuch... Biorę na to lutkę dopochwową i muszę przyznać, ze zdarza mi się to teraz sporadycznie, no ale się zdarza... i jestem ciekawa czy Wy też coś takiego odczuwacie???
tak, tez tak mam od kilku dni, ja biorę codziennie luteinę ale nie słyszałam że ona zmniejsza te objawy pobolewania brzucha...
A ja gotuję na obiad gulasz indyczy z pomidorami i ziołami, ale nie wiem nawet, czy go tknę. Póki co pachnie obrzydliwie (chociaż kocham zapach oregano i bazylii), więc chyba skończy się na kuskusie i surówce z fetą![]()
![]()
no to chylę czołą, bo ja od chyba 2-3 tygodni nic nie gotuję... no dzisiaj się zmusiłam i usmażyłam sobie warzywa na patelni takie gotowe ze sklepu i ugotowałam zupę kalafiorową (też mrożonkę) ale na wodzie
żeby było mało zapachuoby do II trymestru

Podziel się: