reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
mamy burzę mózgów z mężem na temat imienia dla dziewczynki... Co wam się bardziej podoba Larissa czy Chloe? :>
mam pewne obawy co do Chloe na wypadek ewentualnej przeprowadzki do ojczyzny, nie wiem czy urzędy/nauczyciele/rodzina przełkną takie imię dla dziewczynki. W UK obydwa są na porządku dziennym więc nie ma żadnego problemu.

Ostatnia edycja:
Choe! Larissa kojarzy mi się z jakąś wróżką od tarota :-D

Wy się zastanawiacie, kiedy powiedzieć znajomym, a ja się głowię, kiedy się pochwalić moim czytelnikom, bo mnie zajadą na amen, że teraz to znowu będę grubasem :-D

A tak całkiem na serio, to na studiach u mnie już wszyscy wiedzą, znajomi z mojego rodzinnego miasta jeszcze nie. Wyszło dość spontanicznie, bo koleżanka rodząca w maju przyniosła zdjęcia synka. Oglądałyśmy z dziewczynami i zachwycałyśmy się maluchem, a ona (wiedząc, że chciałam mieć dzidziula) zapytała: "A kiedy ty?". No to powiedziałam, że w maju :-D Dziewczyny szok, radość, wzruszenie, niedowierzanie, wszystko naraz :-D

mnie ludzie dopytywali o ciąże przez półtora roku po ślubie, terazjuż chyba odpuścili to i ja się nie chwalę na wyrost :> Jakim czytelnikom chcesz mówić citrus? Bloga prowadzisz??:>

witam poranna pora:D
Pije kawe ,czekam na męza i jedziemy na wizyte.Dziewczyny trzymajcie kciuki!!!! bo ja sie boje straszliwie:/ po histori z lorelain i perelka wymiekłam zupełnie:/

sembonzakura
u mnie też ludzie dopytywali. Hmmm najpierw podejrzewali slub w tak mlodym wieku pewnie wpadka,potem przez te 6 lat wypatrywali brzucha. to sie doczekaja w koncu;D

nanulika, devi widzę że jesteście z wrocławia jak i ja :) myślałyście nad szpitalem, który wybierzecie? Nanulika my prawie sąsiadki bo ja kolo astry mieszkam na horbaczewskiego :)

No prosze:) to faktycznie po sasiedzku:) co d szpitala ja bym chciala na borowska,mialam tam wywolywany porod w maju i o ile dziwnie to brzmi to polecam ten szpital...

No prosze:) to faktycznie po sasiedzku:) co d szpitala ja bym chciala na borowska,mialam tam wywolywany porod w maju i o ile dziwnie to brzmi to polecam ten szpital...

Noelle KCiUKI &&&

reklama
Do góry