reklama
citrus
Fanka BB :)
Sembonzakura (Wisienka
), tak, prowadzę bloga. A właściwie trzy
Byłam z rańca w przychodni, bo chciałam się wbić do naczyniowca (jedna z żył pobolewa mnie przy dotyku od piątku już i muszę się dowiedzieć, czy nie jest to przypadkiem mały zakrzep powierzchniowy - nie jest to właściwie groźne, ale nie wyleczone może dać powikłania, które już nie są zbyt wesołe
), ale lekarz jest dopiero od dwunastej. Myślę, czy w ogóle mnie przyjmie, chociaż jeśli powiem, że jestem w 3 miesiącu ciąży (to JUŻ TYLE?!?!?! O kurza stopa...) i podejrzewam zakrzepicę powierzchniową, to powinna chociaż zerknąć mi na nogę... jak myślicie? Inaczej będę musiała czekać do 5 listopada, bo nie zamierzam wydawać 200 zł na prywatną wizytę gdziekolwiek indziej.
Btw, suwaczki kłamią jak najęte!!! Wg wszystkich stron internetowych o ciąży, w 10 tygodniu ciąży (bo tak to się liczy, si? Że jeśli mam 9. tydzień i 2. dzień, to jestem w dziesiątym?) moje Pimpi-Bimpi powinno mieć 3 centymetry, a tu, w suwaczku jest napisane, że DWA. Kłamczuchy cholerne
Byłam z rańca w przychodni, bo chciałam się wbić do naczyniowca (jedna z żył pobolewa mnie przy dotyku od piątku już i muszę się dowiedzieć, czy nie jest to przypadkiem mały zakrzep powierzchniowy - nie jest to właściwie groźne, ale nie wyleczone może dać powikłania, które już nie są zbyt wesołe
), ale lekarz jest dopiero od dwunastej. Myślę, czy w ogóle mnie przyjmie, chociaż jeśli powiem, że jestem w 3 miesiącu ciąży (to JUŻ TYLE?!?!?! O kurza stopa...) i podejrzewam zakrzepicę powierzchniową, to powinna chociaż zerknąć mi na nogę... jak myślicie? Inaczej będę musiała czekać do 5 listopada, bo nie zamierzam wydawać 200 zł na prywatną wizytę gdziekolwiek indziej. Btw, suwaczki kłamią jak najęte!!! Wg wszystkich stron internetowych o ciąży, w 10 tygodniu ciąży (bo tak to się liczy, si? Że jeśli mam 9. tydzień i 2. dzień, to jestem w dziesiątym?) moje Pimpi-Bimpi powinno mieć 3 centymetry, a tu, w suwaczku jest napisane, że DWA. Kłamczuchy cholerne

Ostatnia edycja:
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Dzień dobry;
ja już po śniadanku, właśnie dopijam herbatkę.
W kwestii stanika to ja polecam najzwyklejsze sportowe. Takie za 30 zł. Ja kupiłam dwa i u mnie (mimo sporego cycka) sprawdzają się super.
Noelle czekam na wieści!!!! Na pewno wszystko jest książkowo
Citrus ja pomna moich doświadczeń poczekałabym do skończonego 12 tygodnia.
A suwaczki są jakie są, wybór jest spory, więc zawsze można zmienić
Na żylastych lekarzach się nie znam, więc nic nie napiszę w tym temacie.
Ja wizytuję jutro i też mam mega stres.
ja już po śniadanku, właśnie dopijam herbatkę.
Mnie też bardziej to imię się podoba, chociaż po powrocie do Pl może być różnie.Chloe
W kwestii stanika to ja polecam najzwyklejsze sportowe. Takie za 30 zł. Ja kupiłam dwa i u mnie (mimo sporego cycka) sprawdzają się super.
Noelle czekam na wieści!!!! Na pewno wszystko jest książkowo

Citrus ja pomna moich doświadczeń poczekałabym do skończonego 12 tygodnia.
A suwaczki są jakie są, wybór jest spory, więc zawsze można zmienić

Na żylastych lekarzach się nie znam, więc nic nie napiszę w tym temacie.
Ja wizytuję jutro i też mam mega stres.
jezusie ale napuchał...juz 1,5kg mi wskoczyła na plus przez zatrzymana wode...czuje sie okropnie :/
powoedzenia na wizytach...ja na pierwsza wizyte wybieram sie w czwartek...co tam ze to juz chyba 10 tydzien bedzie lecial
powoedzenia na wizytach...ja na pierwsza wizyte wybieram sie w czwartek...co tam ze to juz chyba 10 tydzien bedzie lecial
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Nanu nie dały znaku :-(
Mam nadzieję, że wszystko jest ok, tylko zapomniały nas poinformować...
Nanu nie dały znaku :-(
Tez mam taka nadzieje! &&&
Ale nudy,wlasnie jestem w trakcie videoszkolenia z korea z nowego systemu... zieeeew...
reklama
mysiak
Fanka BB :)
Witam o poranku
Asia w przedszkolu, ja po sniadaniu, zaraz ide dalej spac, zamierzaqm spac do 13a potem obiad i spowrotem po dziecie do przedszkola
czekamy na wieści wizytowe od was dziewczyny
powodzenia!!
czekamy na wieści wizytowe od was dziewczyny
Podziel się: