reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Mysiak jak ja Ci zazdroszczę :-( ja też bym teraz poleżała, wcale nie chce mi się pracować, najchętniej to bym poszła na tydzień urlopu, ale mi go szkoda :-( bo wykorzystam go po macierzyńskim, a na zwolnienie też na razie nie mam co liczyć, bo wszystko jest ok (co akurat mnie cieszy :-))

w pierwszej ciazy dzien przed porodem bylam jeszcze w pracy, teraz tez pewnie bede pracowac ile sie da...choc juz od poczatku jest troche ciezej

Zapominajka

Mam plan zeby pracowac do konca roku,najdalej do polowy stycznia... chce podokanczac tematy,powprowadzac w zycie wszystkie plany inwestycji i wtedy zniknac...

To juz calkiem niedlugo:)

Nanu szybko zleci.

Aśka to idź na l4, ale od internisty. Pośpisz sobie, odpoczniesz i wrócisz :-D

Devi dzień przed porodem? Coś ty. Podziwiam :tak:

To fakt, że w pracy szybciej czas leci.
Ale z drugiej strony ja dopiero wczoraj miałam pierwszy dzień bez nudności, wymiotów, zawrotów głowy itp. Więc nie wyobrażam sobie siebie w pracy gdzie miałabym jakieś godzinowe normy itd.

reklama
Do góry