reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

jeju! Was doczytać!
nie było mnie kilka godzin a tu strona za stroną, w nieskończoność - gaduły jedne!
na temat psów się nie wypowiadam, bo nigdy nie miałam, nie mam a mieć może będę jak się domu dorobię - w bloku nie chcę...
O kotach pogadać mogę,choć takowe me niestety do rodziców zesłane ale to długa historia...

dziecię me dziś raz tylko matkę puknęło, ale dobre i to - tym bardziej że biegam od rana... Mam nadzieję,że mała się jeszcze rozkręci;)

Zapo - gratuluję studniówki, kurcze jak ten czas zapierdziela! szok!!!

ja właśnie obiad szykuje, wróciłam dopiero co z castoramy i magnolii.... Pożyteczny poranek więc bo pinezki zakupione (można malusiej regałowe szybki przesłaniać), gwózdki do prowadzenia kabli kupione - Po montażu lampek w kuchni okazałao się że kilka by było całkiem przydatnych, sweter dla babci kupiony - w ndz jedziemy z życzeniami i na obiad, ja sobie bluzkę a'la skóra/zamsz - rudą, zakupiłam i to chyba tyle. No poza głównym celem wycieczki - karta SIM w wersji micro również już w mym posiadaniu, więc nowy nabytek śmiga dzielnie:)
W drodze powrotnej rzecz jasna nie byłam w stanie ominąć lumpka wystarczająco szerokim łukiem i zakupiłam dziecięciu memu kilka szt - ale to już w odp watku...

co do glukozy - ja ją raz badałam jak badałam co się dało po poronieniu... wtedy miałam 75g/2h tak jak chyba większość z was. Też nie pozwolili mi nawet chodzić! Ba! miałam ze sobą nóż i cytrynę bo wyczytałam w necie że jak się zagryzie to idzie przeżyć - tego też mi babki w lab nie pozwoliły użyć!
A teraz mam 50g/1h - więc może lżej będzie, przed wizytą 11.02 muszę iść...

reklama
ta -dam! skończyłam mój wielki szydełkowy projekt: sukienkę dla Larci :*
20130118523.jpg

Ale slodka!Sembo jakie zdolnosci!Szok :tak:

Ja ze spaniem problemu nie mam jesli sie zabezpiecze odpowiednia iloscia poduszek...Gdzies wyczytalam,ze dobrze z wieksza iloscia spac.Ja normalnie prawie na plaskim i dysponuje tylko malymi ale za to 3 nakladlam i dziala.I zgaga zniknela ;-) No i rogal w kolanach bo inaczej sie czuje jak z endoproteza biodra....

ja ze spaniem mam problem innej natury...poprostu nie chce mi sie spac. Poki co z pozycja itd problemu brak.chociaz co ja bym dała zeby na brzuchu sie polozyc:-D

Sembo to pieknie,pieknie!!

Dziewczyny czy Wy mnie jeszcze pamiętacie?? ;) Chyba na stałe dołączę do Was i dam radę Was czytać regularnie jak na zwolnienie pójdę.... Teraz po prostu nie mam czasu :((((

Jak dobrze że już weekend!!!! :)

Citrus coś dla Ciebie: Dog and Cat are Best Buddies | Life With Dogs

Mnie też ostatnio bolą plecy - ale w odcinku dolnym kręgosłupa :( Już chyba taki nasz los....

reklama
Do góry