reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

Witam się porannie z pracy...
Noirel - o kurczę, ale sen! Ja tam zwykle nic nie pamiętam....
George - ja tez chcę się wziąć za odpieluchowanie Antka na wiosnę, ale nie wiem, czy mi starczy sił na to przy noworodku...? W każdym razie gratuluję! A ile synek ma lat?
kitka_86 - to wylewaj żale na grupie zamkniętej :tak: tam nikt nieproszony nie ma wstępu.. jak nie masz dostepu, to napisz priva do którejś z moderatorek!

reklama
rany...jak oduczyć psa drapania w drzwi?:szok: nigdy tego nie robiła a teraz na stare lata (14lat) jej odbija,do domu wstępu nie ma,więc poco drapie w drzwi??:wściekła/y:
Nia
nie wiem bo nie pytałam,a Ona nie wyjaśniła.

co do jedzenia w przedszkolach i szkołach,to moja córka też zawsze dwa obiady i zaraz znowu głodna..."mamo jak ja mam się najeść jak w jadłospisie jest kurczak,a na talerzu jedna mała pałeczka kurczaka?:szok: "
... a jak dziecko nie jest nie jadkiem,to na stołówce ciężko tymi "mega" porcjami się najeść.często też jest tak że na podwieczorek jest pół kiwi w skórce,tylko nie ma łyżeczek,to jak ma dziecko je zjeść?

Kitka my te sny mamy po prostu bez ładu i składu:szok:

Maz zakupil sobie na wieczor czerwone wino.Ja nie chcialam byc gorsza wiec wybralam nieslodzony sok z czerwonych winogron.I tez sobie bede lampkami pic-a co! :-D Bosz...jakie to infantylne!

noirel- nie no o czyms takim jak z tym kiwi to nie slyszalam, a to rodzice nie zajma sie tym jak to dziecko ma to kiwi zjesc? moj syn jest rzeczywiscie malym niejadkiem wiec jemu duzo nie trzeba, ale u nas podwieczorek to tez najpierw kanapka, wafel ryzowy, sucharek z maslem serem... itp a dopiero pozzniej owoc, ale u nas sniadanie sami przynosimy do przedzskola swoim dzieciom i dzieci jedza co maja, wiec zawsze staram sie wiecej spakowac by sie najadal, choc czesto co spakowalam to tez przynosze do domu :)

a ja wlasnie szukam szpitali i w nastepnym tygodniu zaczne chodzic na wieczory informacyjne, gdyz niektore szpitale chca zeby sie zapisac do porodu juz miedzy 28 a 30 tygodniem a to juz tuz tuz

dobry ;)

Moja nocka można powiedzieć praktycznie cała przespana, snów nie pamiętam.
Zaraz się zbieram do Rosmana jest promocja na wkładki laktacyjne z babydream za ok 5 zł u mnie schodzą one w błyskawicznym tempie wiec kupie ze 3 opakowania.

dobry ;)

Zaraz się zbieram do Rosmana jest promocja na wkładki laktacyjne z babydream za ok 5 zł u mnie schodzą one w błyskawicznym tempie wiec kupie ze 3 opakowania.
tez je dzis kupilam, ale u mnie nie bylo promocji :(

Nia myślę że to nie są normalne skurcze, łapią z prawej na dole ale nawet nie boli jak przy okresie.a w tym temacie to już chyba jestem dość doświadczona.. mam nadzieję. od rana jeden malutki. z resztą żadnej systematyki i natężenia bólu. nie chcę popadać w schizę- na tym etapie rodziłam syna więc może to podłoże psychiczne...

co do córy w przedszkolu zjada wszystko, nie obżera się ale jak coś smakuje to i dokładki bierze:)szczuplutka jest więc chyba się tylko cieszyć że ma zimowy apetyt:) z resztą mały też- miał na talerzu pierogi z twarogiem a M włożył sobie fasolkę po bretońsku-mały wszamał swoje i połowę fasolki tatusia! i tak zawsze...

te cytrusy to trochę ściema w ciąży! po porodzie się patrzy na co dziecko reaguje. córa ryczała jak zjadłam kiwi a syn- brzoskwinie i morele. to widać po karmieniu jak coś nowego. ale mam znajomą która jadła dosłownie wszystko kapuchę i fasolę tez i nic nie było! ale w ciąży?? nie... a, jedna za dużo nabiału w ciąży przyswajała bo miała chcicę na twarogi i mała urodziła się ze skazą białkową

Ostatnia edycja:
ja kupiłam w poprzedniej promocji jonsona,a do tego mam kartę 5% programu rossnę,zaraz sprawdzę nową ofertę ,bo dziś dopiero weszła.a psa wkurzyłam się i zamknęłam w jej domku,jak głupia,niech siedzi zamknięta,swoje drzwi już podrapała,jak podrapie nasze to R. mnie zabije,już wczoraj stwierdził że "same straty przy mnie ma:baffled:

dobry ;)

lo matko, Wiki, ja znowu nie cyknelam:-D..w sklepie schodza tak? no bo chyba Ty ich jeszcze nie zuzywasz a blyskawicznym tempie:szok::-D?

te sny to jest jakis kosmos, naprawde, dobre pytanie, co my mamy w tych glowach:szok:

dzien dobry kochane:-)

reklama
kartagina- to juz sama najlepiej wiesz z doswiadczenia z synkiem jak to jest, ale mysle ze to nie schizy a normalna troska o dziecko, zadzwon moze do swojego gin i poinformuj go o tym niech ci podpowie co masz robic, ja na poczatku stycznia jak mialam skurcze zaraz do gina pobieglam, podlaczyli na ktg zbadali i chociaz odetchnac moglam, oszczedzaj sie

Do góry