reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

Ja po połowie nieprzespanej nocy (Vivaldiego dopadł jakiś dyskomfort w klacie, więc spanikowałam, że od serca, a po dwóch godzinach dopiero powiedział, że go ciśnie u góry żołądka, jakby mu jakiś kęs za duży tam utknął :dry:), dziecko mnie kopało chyba od 21 do 3 nad ranem (!!!) i już go zaczęłam błagać, żeby w końcu poszedł spać i dał mi spokój :)-D). Obudziłam się, poszłam z psem i po pączki (5 zwykłych i 2 gniazdka parzone...), na śniadanie kawa z pąkiem i pierdzielę, dzisiaj nie gotuję. Nie po takim tłustym i węglowodanowym dniu :-D

reklama
Ja też nie biorę położnej, podobnie jak u Kory mój mąż jest najlepszą położną jeśli chodzi o podejście psychiczne, chyba nie znam drugiej osoby, która potrafi zachować zimną krew w trudnych sytuacjach jak on, poza tym te jego masaże...na pewno przyniosą ulgę w trudach porodu ach kiedy ten maj :)

A fiołkowa faktycznie milczy mam nadzieje, że wszystko u niej dobrze

laski, która z was jeszcze do pracy chodzi? A jak tak to do kiedy? :>

Sembo ja jeszcze czasem coś tam muszę ogarnąć, ale już na dniach się pożegnam na dłużej.

Kobietki nadal proponuję zostawić dane kontaktowe na grupie. W razie czego zawsze będzie można się smskiem skontaktować.

sembo, ja też wpadam do pracy tak raz na tydzień - dwa... coś tam ogarniam, tłumaczę osobie, która mnie zastępuje i takie tam, ale też już mam zamiar sie pozegnać na dłuzej... idę w poniedziałek - o ile wyzdrowieje...

zapominajko, z tymi konatktami dobry pomysł, bo już niedługo sie zacznie:tak: znaczy to jeszcze ofcorz dobrych parę tygodni, ale zleci biegusiem:tak:

Jesxcze tak pysznej glukozy nie miałam okazji pić:D
Przynioslam swoją sle dali mi jakad swoją i wcale nie jest taka paskudna jak ta, , którą pamiętam. Wtedy miałam 75g/2h. Teraz 50g/1h wiec może też dlatego. W każdym razie paczka wszamalabym nawet w tej chwili:)
Za 30min pobranie i spadam. Wyniki badań mają być dostępne w necie dzisiaj po południu, jedynie toxo za 5 dni roboczych. ..

Nanu :-D Ale mnie też się chciało słodkiego po glukozie, spoko :cool2:

Jeżeli mój syn znów będzie mnie dzisiaj kopać tak, jak przez pół nocy, to o****eję. To nieuniknione :dry: :sorry:

Witam się w Tłusty Czwartek :)
24652_531342070234039_1770330976_n.jpg

reklama
Zapo, moze po prostu nanu dobrze toleruje glukozę?

kurde, u mnie do objawów ciązowych dołacza powoli puszczanie sie krwi z nosa i dziąseł... :wściekła/y: masakra, ale to samo było w ciąży z Zosią... spuchnięte błony sluzowe wszystkie i krew z byle powodu... przed chwilą tylko kichnęłam, a leje mi sie ciurkiem... dobrze, ze to takie byle-jakie krwawienie... i zapomniałam co ja z tym robiłam w pierwszej ciaży, poza tym ze klęłam, ze nawet nie mogę spokojnie zębów umyć:wściekła/y:

dziewczyny, chcę kupić Zosi takie łóżko - BINGO 90x200 HIPERBEZPIECZNE łóżko sosnowe tapczan (2985399675) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. w kolorze olcha miodowa - ktos miał do czynienia? i co ogólnie myślicie... z racji zmiany lokum, nie będe już pietrusa kupować...

i do tego materac Materace Lateksowe Junior - HEVEA JUNIOR 90/200 - Hevea w pokrowcu graffiti...

co sądzicie?

Do góry