reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
ja wybrałam szafę do dziecięcego pokoju :D mąż ustąpił :D
jutro zamówię i muszę kolor ścian wymyślić :)
ale ja cieszę :D

Witam ,was drogie mamusie :-) z bardzo zimowch bieszczad (ciagle pada snieg),zapraszam was wszystkie napewno byłoby bardzo milo taki zlot majowych mamusiek:-). co do czasu to prawda ,ze bardzo szybko mijaja te tyg wsumie to dobrze poniewaz juz niedlugo zobaczymy nasze malenstwa .

dzien dobry....
Pozarłam sniadanie, całe poł bułki wcisnełam...
Mały wczoraj harcował a dzis cisza... leniwy dzien ma chyba...

ALe wam dobrze, niektóre z was juz przy 30 tyg, a ja sie ciesze jak głupia bo wkraczam w skonczony 25tydz... :) jeszcze 15 tyg do narodzin synka a pozniej jeszcze 2 tyg dłuzej zastrzyki i bede miała spokoj..

nanulinka a ty jakiegoś konkretnego programu uzywasz do projektowania?? pytam bo wlasnie zrobiłam projekt pokoju na papierze i zastanawiam sie jak to w rzeczywistości bedzie wygladało :)

mysiak ja się dodatkowo zajmuję projektowaniem wnętrz, używam sketchup'a , a do renderów mavwella. To co wrzuciłam to widok ze sketchupa.

my już po śniadanku i zarezerwowałam bilety na dziś na Django! :) i to do DCFu:) bez popkornu i innych współczesnych kinowych atrakcji:)))

reklama
Django zaaaaaaaaaaaaaaaajebisty :cool2:

Mysiaku, a Ty będziesz jeszcze 2 tyg. po porodzie heparynę dostawać? Bo ja zacznę się wkłuwać chyba ok. 9 miesiąca i podejrzewam, że przez cały połóg, kiedy ryzyko zakrzepicy jest największe ze względu na hormonalny deszcz :-D

Do góry