reklama
Właśnie nasunelo mi się pytanie. Planujecie jakieś wakacje z maluszkiem w tym roku? My chyba tak. Połączenie podróży poślubnej i wakacji. Chociaż na tydzień. Myślałam o Grecji moze. Wrzesień/październik powinno być tam jeszcze ciepło. ..
ALG
Fanka BB :)
My myśleliśmy żeby nad morze pojechać na tydzień gdzieś tak koniec lipca / sierpień.
Poza tym moi rodzice jak i teściowa mają działki nad jeziorami w lesie więc na weekendy pewnie podjedziemy kilka razy
Poza tym moi rodzice jak i teściowa mają działki nad jeziorami w lesie więc na weekendy pewnie podjedziemy kilka razy

Ja też mam zamiar pojechać nad morze jak Ty ALG lipiec/sierpień tyle, że sama (z dziećmi) bo mój mężowy w tym roku został skierowany na szkolenie z pracy, które trwa 2 miesiące i miał do wyboru maj/czerwiec albo lipiec/sierpień noo i stanęło na tym że pojedzie w tym drugim terminie
evi26
Marja- faktycznie troszke daleko ale na mazurach jest rownie pieknie .apropo wakaji z maluszkami przypomnialo mi sie jak x lat temu bylam nad morskim okiem i widzialam tam pare z maluszkiem ktory mial na moje oko gdzies ok 3miesiecy napewno nie wiecej i co ciekawsze oni szli tam pieszo (ok3 godz w jedna strone)bo nie mozna bylo jeszcze dojechac tam samochode trwal remont drogi .Tak wiec wszystko mozna nawet wakacje z malszkami moze nie beda tak konfortowe jak we dwoje ale napewno wyjatkowe .

Ostatnia edycja:
aniaczek
No to po obiadku, dziś dość kalorycznie, ale w weekend pozwalamy sobie troszkę więcej, wiec domowe frytki z piersią kurczaka i sałatką grecką, bardzo mi się chciało takiego zestawu, mniam:-)
Mi też się marzą wakację w tym roku jeszcze, najlepiej za granicę, tym bardziej, że prowadzę biuro podróży to wyłapuje okazję, ale czas pokarze, na pewno jak nie dalsze to pojedziemy nad nasze morze.
Mi też się marzą wakację w tym roku jeszcze, najlepiej za granicę, tym bardziej, że prowadzę biuro podróży to wyłapuje okazję, ale czas pokarze, na pewno jak nie dalsze to pojedziemy nad nasze morze.
Aniaczek dobrze wiedzieć. Moze i nam cos wynajdziesz
mam małe doświadczenie w wyjazdach z biura podróży bo na ogół sami wszystko organizowalismy... ale z maluszkiem mam plan skorzystać właśnie z tej opcji
reklama
Podziel się: