reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

Evi ale masz fajnie miec Bieszczady na codzien :- ) .Znam te rejony i bardzo lubie - kiedys w kazde wakacje tam bywalam - a teraz troszke za daleko z maluszkiem - bo ja z Mazur:-)

reklama
Właśnie nasunelo mi się pytanie. Planujecie jakieś wakacje z maluszkiem w tym roku? My chyba tak. Połączenie podróży poślubnej i wakacji. Chociaż na tydzień. Myślałam o Grecji moze. Wrzesień/październik powinno być tam jeszcze ciepło. ..

My myśleliśmy żeby nad morze pojechać na tydzień gdzieś tak koniec lipca / sierpień.
Poza tym moi rodzice jak i teściowa mają działki nad jeziorami w lesie więc na weekendy pewnie podjedziemy kilka razy :tak:

Ja też mam zamiar pojechać nad morze jak Ty ALG lipiec/sierpień tyle, że sama (z dziećmi) bo mój mężowy w tym roku został skierowany na szkolenie z pracy, które trwa 2 miesiące i miał do wyboru maj/czerwiec albo lipiec/sierpień noo i stanęło na tym że pojedzie w tym drugim terminie

Marja- faktycznie troszke daleko ale na mazurach jest rownie pieknie .apropo wakaji z maluszkami przypomnialo mi sie jak x lat temu bylam nad morskim okiem i widzialam tam pare z maluszkiem ktory mial na moje oko gdzies ok 3miesiecy napewno nie wiecej i co ciekawsze oni szli tam pieszo (ok3 godz w jedna strone)bo nie mozna bylo jeszcze dojechac tam samochode trwal remont drogi .Tak wiec wszystko mozna nawet wakacje z malszkami moze nie beda tak konfortowe jak we dwoje ale napewno wyjatkowe .

Ostatnia edycja:
No to po obiadku, dziś dość kalorycznie, ale w weekend pozwalamy sobie troszkę więcej, wiec domowe frytki z piersią kurczaka i sałatką grecką, bardzo mi się chciało takiego zestawu, mniam:-)

Mi też się marzą wakację w tym roku jeszcze, najlepiej za granicę, tym bardziej, że prowadzę biuro podróży to wyłapuje okazję, ale czas pokarze, na pewno jak nie dalsze to pojedziemy nad nasze morze.

Aniaczek dobrze wiedzieć. Moze i nam cos wynajdziesz:) mam małe doświadczenie w wyjazdach z biura podróży bo na ogół sami wszystko organizowalismy... ale z maluszkiem mam plan skorzystać właśnie z tej opcji:)

reklama
Do góry