Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
)

Cześć laski, cały weekend pracowałam i dlatego mnie nie było.
Dostałam... nie mam dobrych wieści - nie przyznano Statutory Maternity Pay, więc prawdopodobnie będe zdana na council :/ i benefity ... moja duma leży, wyje, taża się po ziemii. Z tego wszystkiego nie spałam całą noc. :/ Echhh zawsze się coś spi#$doli ...
Hej;
A co z Sun7 i Fiołkową? Bo dawno ich tu nie było?
cześć dziewczyny,
Nanu sowa jest the best.
też planuje jechać nad POLSKIE (bo uwielbiam) morze i to jak najbliżej czyli Trójmiasto.
Moje Baby Shower było cudowne. koleżanki przyszły o 17 , było gwarno i duuuużo śmiechu. ostatni gość wyszedł o 23.
oczywiście jak zwykle przesadziłam z jedzeniem i duuuużo zostało. (kurcze ,albo im nie smakowało)
Nikoś ,które jeszcze może być Brunem (bo mąż coraz więcej o tym przebąkuje)dostał bujaczek leżaczek, butelki Medeli, kocyki, albumy, ramkę , i jakieś tam ciuszki )
nie moge spać!
aaa i mam pytanie czy Was tez boli krocze? bo ja chodzę jak kaczka. trochę mnie zmartwiła kolezanka o jakiejś dolegliwości co się nazywa rozejście spojenia łonowego ,bo boli mnie przy chodzeniu. i co mądra Iza ? widzi to już u siebie
Sembo bardzo mi przykro! a tak trzymałam kciuki. do diabła z tymi przepisami ! k....m...