hej laski,
kciuki za Kartagine i maluszka!!! ze też sie musiał przyplątać teraz akurat:-(
Framama, mnie tez spojenie boli, najbardziej jak długo siedze i naglewstanę - jakbym pękała na pół... przy chodzeniu troszkę też,ale spoko... powiedz lekarzowi, bo faktycznie jest takie coś jak rozejscie spojenia- ponoc strasznie bolesne...
citrus, swoja droga to uwielbiam jak ktoś mnie pyta gdzie sie zatrzymać w Krakowie;-) a do Trójmiasta chętnie, ale ja wędruję tylko "na zapach" na keję, potem na jacht i tyle mnie Gdynia czy Gdańsk widzą... a w Sopocie to lata nie byłam na twardym ladzie, bo do mola to ześmy osraczkami jakieś 5 lat temu przybili.... ale troche znam Gdańsk, bo J. ma rodzinę, wiec jak jesteśmy w jakimś "kurorcie" to zwykle odwiedzamy, no i raz pracowałam w tawernie na wyspie Spichrzów przez dwa tygodnie prawie (znaczy szlismy sobie wybrzezem z plecakami, dotarliśmy do Gdańska, gosć nas zgodził sie przenocować za posprzątanie knajpy po imprezie, no i tak utknęłiśmy na 2 tygodnie

. w dzień zwiedzanie, w nocy praca). ciekawe czy jeszcze istnieje
rany, mało czasu zostało do porodu
nanu, przydałabyś mi sie teraz do wymyslenia jak to moje nowe mieszkanie ma wyglądać
mój syn uznał chyba, ze czas przesypiać noce:-) koniec z kopaniem o 2 lub 3 w nocy!!!! jupi! teraz zaczyna o 6 rano
a mnie masakrycznie gardło boli, zatoki opanowałam to gardło :-( no, ale mamy awarię kaloryferów, od piątku iweczorem nagle dwa z trzech przestały grzać, odpowietrzanie nie pomogło

wiec mam teraz w kuchni aż 16 stopni, dobrze że jedyny grzejacy jest akurat w pokoju Zosi, a my grzejemy elektrycznym u nas w pokoju...
dobra biorę sie za odgruzowanie poweekendowe domu, bo ekipa od kaloryferów ma być dzisiaj po południu, a za parę godzin dziecię wróci z przedszkola i potem to już g... wielkie zrobię...
aha, sembo, przykro mi że jednak nie dostałąś tego macierzyńskiego! ale jakoś się ułoży - pamiętasz : dziecko z chlebem