reklama

Maj 2013 :):)

Sembo, babolcu, widzisz?! A Ty już panikowałaś :-p

Kurna, ciekawe jak z moim żelastwem, za dwa tygodnie będę robić sobie krew, to się dowiem. Coś miałam napisać i zapomniałam. Kuźwa, to już 13 godzina jest?! Ja pierdzielę...

reklama
ja położyłam kolejną warstwę farby na komodę;)

sembo - cieszę się że sprawa się normuje;)

Zapominajka - jak już sklecisz tą listę to wrzuć - porównam sobie:))))

mnie dziś R. o 5 rano obudził i kompa sobie włączył bo spać nie może...ale za to na allegro zrobił dzieciowe zakupy i chyba tylko przewijaka i termometru mi tylko brakuje:-) zaraz kurier ma wózek przywieźć :-)

Zapo pozdrów Kartagine,paciorkowca na pewno złapała w szpitalu,tam siedlisko bakterii niestety:-(

moja "koleżanka" dziś urodziła,(ta co pisałam że w szpitalu lekarz ręcznie przesuwał dziecko wyżej:szok:) jeszcze kilka tygodni wytrzymała,chłopczyk zdrowy ,48cm,waga 2850,więc super:-)

i tak nie będzie kokosów bo raptem 135 funi na tydzień 20 zasiłku na dziecko, ewentualnie moge sie starać o angielskie becikowe z racji niskich zarobów albo w ogóle wpaść w szał benefitowy i starać się o zapomogę na Council Tax ale na razie muszę wszystkie wnioski poskładać i powysyłać. Podpisałam też macierzyński oficjalnie na 1/4/2013-1/2/2014 a od 16 marca mam urlop więc zostało mi 5 tygodni pracy :) Szefowej notkę w biurze zostawiłam, że wcześniej odchodzę.Trudno musi mnie zrozumieć, nie jestem maszyną.

ups, papież abdykował O___O

Ostatnia edycja:
Mdła ja biorę tardyferon 2X1 no nie powiem czasami mnie po nim niemiłosiernie zmuli, najpiej go brac z witaminą C wtedy lepiej się wchłania. Powinno brać się go 30 minut przed posiłkiem, w czwartek będę wiedziała czy mi się coś poprawiło z tą anemią, mam nadzieje, że nie położą mnie znowu do szpitala, ale mam obawy, że ospa wpłynie negatywnie na wyniki :blink:

No właśnie, papież abdykował :szok: Znaczy wiecie, ja tam jako protestantka nie interesuję się urzędem papieża, ale abdykacja miała miejsce dotychczas tylko RAZ (!!!) i to na początku XIII wieku. Historyczny obłęd, prawie bez precedensu :-D

Aniaczek to wcinaj buraki i pietruszke :-D I nie wracaj na roboty.Z tymi tabletkami to ja naprawde trzese tylkiem bo zwyczajnie sie boje,ze zamiast sie lepiej przyswajac to je bede wyrzucac z siebie szybciej niz lykac :dry: No nic.Mam nadzieje ze zelazowa dieta i ten wyciag z roznistych roslin,ziol i(a jakze!) burakow zadziala.Niech moc bedzie z nami.A o szpitalu to ja na razie w najgorszych napadach nie myslalam.Nie strasz...

No wlasnie abdykuje z koncem miesiaca!Ja wiem ze to niemlodzi faceci sa.Ale jakos mam wrazenie,ze zaraz po objeciu "wladzy" w kosciele zaczal sie starzec z przyspieszeniem geometrycznym doslownie!Za duza odpowiedzialnosc?

Nia pytanie mam...glupie moze :-) Czym sie w De smaruje pepek?Cos sie kupuje?Jak ten roztwor spirytusowy w Polsce?Czy jak?Gdzie?Co?Ot-blondynka.To i wybaczyc mozna :-)

Czesc laski;)

Nie bylo mnie 4dni wiec na milion procent was nie nadrobie:-D ale coz - pracowity weekend w pizzerii mialam;)

A dzis moja studnioweczka wiec czestuje:

lody.jpgowoce.jpgtort.jpg

Prosze wybierac:-D

Postaram sie was troche podczytac - moze sie uda:-)

reklama
ufff. mieszkanie wstępnie ogarnięte, ale brzuszek poczułam nieco - znaczy mięśnie... więc sobie ległam na pół godzinki i oglądałam dr house'a - właśnie trwa reklama, wiec nadrobiłam...

no i po drodze wrzuciłam jeszcze pół puszki fasolki HEINZa w sosie pomidorowym - uwielbiam:)

sembo, no i super, ze już się aż tyle wyjaśniło:tak:

dobra, siadam do rysowania i projektowania wnętrz naszego mieszkanka, bo czasu będzie mało :(((

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry