Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aniaczek to wcinaj buraki i pietruszkeI nie wracaj na roboty.Z tymi tabletkami to ja naprawde trzese tylkiem bo zwyczajnie sie boje,ze zamiast sie lepiej przyswajac to je bede wyrzucac z siebie szybciej niz lykac
No nic.Mam nadzieje ze zelazowa dieta i ten wyciag z roznistych roslin,ziol i(a jakze!) burakow zadziala.Niech moc bedzie z nami.A o szpitalu to ja na razie w najgorszych napadach nie myslalam.Nie strasz...
No wlasnie abdykuje z koncem miesiaca!Ja wiem ze to niemlodzi faceci sa.Ale jakos mam wrazenie,ze zaraz po objeciu "wladzy" w kosciele zaczal sie starzec z przyspieszeniem geometrycznym doslownie!Za duza odpowiedzialnosc?
Nia pytanie mam...glupie moze :-) Czym sie w De smaruje pepek?Cos sie kupuje?Jak ten roztwor spirytusowy w Polsce?Czy jak?Gdzie?Co?Ot-blondynka.To i wybaczyc mozna :-)
zgadzam się.Co do pępka - wersji jest cała masa... u nas Octenisept najlepszy![]()
Jutro rano ide z nim na czczo na dobór insuliny, którą będę musiała podawać w domy 1-2 razy dziennie wstrzykując. Tak mi go szkoda, jest on członkiem naszej rodziny, zaczęłam już wszystko czytać o cukrzycy i mam nadzieję, że lekarz jutro też mi wszystko na spokojnie wytłumaczy i przeszkoli.