reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

Zapo właśnie zauważyłam, że Ty dziś zaczęłaś 30 tydzień:szok::szok::szok::szok:

Framama dawaj więcej szczegółów z imprezki a najlepiej jakieś foto ;-)

tak a ja mimo, że Gabryśka dała mi dziś w nocy pospać to niestety starsza córa ustawiła sobie budzik w telefonie na 7 :szok::szok: w niedzielę i nici z dłuższego spania:crazy:

reklama
witam się i ja :)

No Zapominajka już ostatną dekadę zaczyna ekstra :)
U mnie dziś leniuchowania część dalsza. Ale mam zamiar zrobić na obiad szpinak z makaronem, a poźniej na kolację rybe po grecku :)

heja,

Piję sobie kawkę i doznałam szoku tym 30 tygodniem Zapominajki, dziewczyny kiedy to zleciało, przecież lada moment będziemy rodzić!

Framama opowiadaj!

Mój Wiktor też ma takie dni, że jakoś się mało rusza i ja już jestem pełna strachu, ale dzisiaj w nocu akurat imprezował:happy2:

Taaaak ja już niedługo torbę będę pakowała. Masakra :szok: Nawet nie wiem kiedy ten czas zleciał. W pierwszej ciąży wydawało mi się, że czas stoi w miejscu, a teraz... Dopiero test robiłam :-D

Ja myślałam, że jak pójdę na L4 to ten czas będzie mi się niemiłosiernie ciągnął ... a on zapitala, że nie wiem kiedy mi te 4 tygodnie zleciały i we wtorek idę po kolejne zwolnienie :szok:
Pamiętam, że pierwsze 12 tygodni było straszne .... myślałam, że nie doczekam się końca tego niepewnego czasu a teraz zostało już tylko 12 tygodni i tak wiele spraw do załatwienia, tyle rzeczy do kupienia :szok::szok::szok:

dokładnie! czas zaiwania że szok!

jak Wam się podoba z taką naklejką? nie mogę się zdecydować...

sypilania 22062012.jpg

reklama
Do góry