reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

bym zapomniała... 421098_354842294535141_888695134_n.jpg563169_959329919218_408269119_n.jpg393169_391291270890243_1203999920_n.jpg408873_354843007868403_499354807_n.jpg418263_471362996216403_415974585_n.jpgczęstujcie się :)

reklama
Witaj Evi

Pola bezpiecznego lotu

A ja wieczorkiem zamulam mój mężczyzna wybył a mi sie nudzi. mam ochotę na coś ale nie wiem na co i mam problem :)

Noirel niech te 100 dni zleci jak najszybciej ;)

Citrus piękne masz widoki.

My właśnie zjedliśy na kolację oscypka grillowanego z żurawina, pyycha!

Framama udanej zabawy.

Witaj Evi

Nanulika
i jak zadowolona z malowania? a bardziej z efektu? tylko nie nawąchaj sie tej farby za dużo!

noirel - szybkich i bezproblemowych 100 dni!

aniaczek, Zapominajka - w sumie zadowolona:) choć końcowy efekt będzie jak wszystko skręcę - póki co deseczki dosychają porozkładane po całym mieszkaniu:) może do wieczora doschną i złożę;)
Szukam jeszcze gałek ceramicznych, które mi przypasują ostatecznie:)))

póki co wzięłam się za obiad:p lepiej późno niż wcale:p

były u nas 2 siostrzenice S. Z braku wolnej przestrzeni urządziły u nas salon fryzjerski i urządziły akcję baleyage i farbowanie:) jedna jest fryzjerką:)

a ja przy okazji znalazłam fryzurę na ślub swój:)

PaulMitchell11.jpg

Dziekuje za mile przyjecie mnie do swojego grona :-)mamusiek majowych .powiem szczerze ze czytam wasze posty juz od jakiegos czasu i sa dla mnie poniekad rozrywka i nie czuje sie dzieki nim tak samotnie (mojego meza nigdy nie ma w domu ciagle praca) a tam gdzie mieszkam nie mam narazie bliskich znajomych ani rodziny

.

Ostatnia edycja:
My właśnie zjedliśy na kolację oscypka grillowanego z żurawina, pyycha!

ooo... a ja nie jem oscypków, bo mleko niepasteryzowane, a tak uwielbiam.... wogóle mam problem, bo nie jem też mojego ulubionego sera białego z placu od tzw. "baby", bo normalny wiejski, przepyszny, ale się boje... a te sklepowe to g...nianie smakują w porównaniu - jedyny jaki jem to od moejje cioci ze wsi, bo wiem ze mleko i krowy zdrowe... własnie przyjeżdzają na przyszły weekend i już nie mogę sie doczekać....

evi, witaj!! czytajac forum na pewno nie bedziesz sie nidzic bez męża, prędzej zacznie Ci brakowac czasu bo forum BB grozi uzaleznieniem:tak:

my byliśmy dzisiaj na balu, Zoisia super sie bawiła, wogóle było fajnie...

lecę robic tosty, bo mam smaka a J. własnie kroi cebule

Witam się z wami weekendowo :)

Zapo
dzięki za info o kartaginie, całe szczęście, że u niej wszystko ok i mam nadzieję, że długo zostanie w dwupaku ;-)

Pola udanego lotu i urlopu - jak by nie patrzeć to nie prędko uda się wam wyrwać na urlop we dwoje;-)

evi26 witaj, rozgość się i pisz :-p

noirel jeszcze trochę musisz wytrzymać - a właściwie do kwietnia, bo już wtedy to będzie w miarę bezpiecznie:-)

Nanu fryzura fajowa, jak skończysz z tą szafkę do dawaj foto.

A Framama ma dziś imprezkę ;-);-);-) mam nadzieję, że się uda :-) czekam na wieści;-)

Cytryna zazdroszczę Ci tego morza :yes:

Ja właśnie wróciłam z ferii - byłam z moimi dziewczynami na wsi. Cieszę się, że już jesteśmy w domu:-p
Przy okazji pojechałam ze szwagierką do babci mojego D. (kobiecina ma 83 lata) która mieszka w domu z jednym ze swoich wnuków i jego żoną (ona zajmuje parter a oni piętro) z zamiarem że u niej posprzątamy ... no i jak się złapałyśmy za robotę to 3h i mieszkanie błyszczało - ale uwierzcie było co sprzątać. A piszę wam o tym bo tak sobie myślę, że mi przecież korona z głowy nie spadła przy sprzątaniu ale ja mieszkam ponad 100 km od niej a ona ma 18 wnuków i 12 prawnuków i nikomu się nie chce do niej pojechać, żeby jej pomóc, tylko odwiedzają, ją żeby dała im kasę, albo kurę (bo babcia hoduje) albo po jajeczka:wściekła/y:
No i niestety wczoraj to odchorowałm, bo całą noc mnie kręgosłup bolał i to tak, że spać nie mogłam :baffled: i nogi mi strasznie spuchły :baffled: ale babcia szczęśliwa ;-):-)

Aaa i obejrzałam ten filmik o niani - tylko nie pamiętam która z was go wstawiła - ale zabiła bym tą kobietę:wściekła/y:

Kora Zosia była żabą o ile dobrze pamiętam:-) pewnie nie było drugiego takiego przebrania??? i córcia była niepowtarzalna;-)

Ostatnia edycja:
Zapominajka- jestem z Przemyśla a teraz mieszkam w Bieszczadach w chwili obecnej bardzo zimowych .a co do uzaleznienia od forum to juz chyba jestem bo czytam was codziennie :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry