reklama
aniaczek
Fanka BB :)
Citrus piękne masz widoki.
My właśnie zjedliśy na kolację oscypka grillowanego z żurawina, pyycha!
Framama udanej zabawy.
Witaj Evi
Nanulika i jak zadowolona z malowania? a bardziej z efektu? tylko nie nawąchaj sie tej farby za dużo!
Framama udanej zabawy.
Witaj Evi
Nanulika i jak zadowolona z malowania? a bardziej z efektu? tylko nie nawąchaj sie tej farby za dużo!
noirel - szybkich i bezproblemowych 100 dni!
aniaczek, Zapominajka - w sumie zadowolona
choć końcowy efekt będzie jak wszystko skręcę - póki co deseczki dosychają porozkładane po całym mieszkaniu
może do wieczora doschną i złożę
Szukam jeszcze gałek ceramicznych, które mi przypasują ostatecznie
))
póki co wzięłam się za obiad
lepiej późno niż wcale
były u nas 2 siostrzenice S. Z braku wolnej przestrzeni urządziły u nas salon fryzjerski i urządziły akcję baleyage i farbowanie
jedna jest fryzjerką
a ja przy okazji znalazłam fryzurę na ślub swój

aniaczek, Zapominajka - w sumie zadowolona
Szukam jeszcze gałek ceramicznych, które mi przypasują ostatecznie
póki co wzięłam się za obiad
były u nas 2 siostrzenice S. Z braku wolnej przestrzeni urządziły u nas salon fryzjerski i urządziły akcję baleyage i farbowanie
a ja przy okazji znalazłam fryzurę na ślub swój

evi26
Fanka BB :)
Dziekuje za mile przyjecie mnie do swojego grona :-)mamusiek majowych .powiem szczerze ze czytam wasze posty juz od jakiegos czasu i sa dla mnie poniekad rozrywka i nie czuje sie dzieki nim tak samotnie (mojego meza nigdy nie ma w domu ciagle praca) a tam gdzie mieszkam nie mam narazie bliskich znajomych ani rodziny
.

.
Ostatnia edycja:
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Nanu śliczna fryzura.
Evi26 a skąd jesteś?
Na sam koniec dnia mój 4-latek mnie z równowagi wyprowadziłc
wrrrrrr
Evi26 a skąd jesteś?
Na sam koniec dnia mój 4-latek mnie z równowagi wyprowadziłc

wrrrrrr
ooo... a ja nie jem oscypków, bo mleko niepasteryzowane, a tak uwielbiam.... wogóle mam problem, bo nie jem też mojego ulubionego sera białego z placu od tzw. "baby", bo normalny wiejski, przepyszny, ale się boje... a te sklepowe to g...nianie smakują w porównaniu - jedyny jaki jem to od moejje cioci ze wsi, bo wiem ze mleko i krowy zdrowe... własnie przyjeżdzają na przyszły weekend i już nie mogę sie doczekać....
evi, witaj!! czytajac forum na pewno nie bedziesz sie nidzic bez męża, prędzej zacznie Ci brakowac czasu bo forum BB grozi uzaleznieniem

my byliśmy dzisiaj na balu, Zoisia super sie bawiła, wogóle było fajnie...
lecę robic tosty, bo mam smaka a J. własnie kroi cebule
Witam się z wami weekendowo 
Zapo dzięki za info o kartaginie, całe szczęście, że u niej wszystko ok i mam nadzieję, że długo zostanie w dwupaku ;-)
Pola udanego lotu i urlopu - jak by nie patrzeć to nie prędko uda się wam wyrwać na urlop we dwoje;-)
evi26 witaj, rozgość się i pisz
noirel jeszcze trochę musisz wytrzymać - a właściwie do kwietnia, bo już wtedy to będzie w miarę bezpiecznie:-)
Nanu fryzura fajowa, jak skończysz z tą szafkę do dawaj foto.
A Framama ma dziś imprezkę ;-);-);-) mam nadzieję, że się uda :-) czekam na wieści;-)
Cytryna zazdroszczę Ci tego morza
Ja właśnie wróciłam z ferii - byłam z moimi dziewczynami na wsi. Cieszę się, że już jesteśmy w domu
Przy okazji pojechałam ze szwagierką do babci mojego D. (kobiecina ma 83 lata) która mieszka w domu z jednym ze swoich wnuków i jego żoną (ona zajmuje parter a oni piętro) z zamiarem że u niej posprzątamy ... no i jak się złapałyśmy za robotę to 3h i mieszkanie błyszczało - ale uwierzcie było co sprzątać. A piszę wam o tym bo tak sobie myślę, że mi przecież korona z głowy nie spadła przy sprzątaniu ale ja mieszkam ponad 100 km od niej a ona ma 18 wnuków i 12 prawnuków i nikomu się nie chce do niej pojechać, żeby jej pomóc, tylko odwiedzają, ją żeby dała im kasę, albo kurę (bo babcia hoduje) albo po jajeczka
No i niestety wczoraj to odchorowałm, bo całą noc mnie kręgosłup bolał i to tak, że spać nie mogłam
i nogi mi strasznie spuchły
ale babcia szczęśliwa ;-):-)
Aaa i obejrzałam ten filmik o niani - tylko nie pamiętam która z was go wstawiła - ale zabiła bym tą kobietę
Kora Zosia była żabą o ile dobrze pamiętam:-) pewnie nie było drugiego takiego przebrania??? i córcia była niepowtarzalna;-)
Zapo dzięki za info o kartaginie, całe szczęście, że u niej wszystko ok i mam nadzieję, że długo zostanie w dwupaku ;-)
Pola udanego lotu i urlopu - jak by nie patrzeć to nie prędko uda się wam wyrwać na urlop we dwoje;-)
evi26 witaj, rozgość się i pisz

noirel jeszcze trochę musisz wytrzymać - a właściwie do kwietnia, bo już wtedy to będzie w miarę bezpiecznie:-)
Nanu fryzura fajowa, jak skończysz z tą szafkę do dawaj foto.
A Framama ma dziś imprezkę ;-);-);-) mam nadzieję, że się uda :-) czekam na wieści;-)
Cytryna zazdroszczę Ci tego morza

Ja właśnie wróciłam z ferii - byłam z moimi dziewczynami na wsi. Cieszę się, że już jesteśmy w domu

Przy okazji pojechałam ze szwagierką do babci mojego D. (kobiecina ma 83 lata) która mieszka w domu z jednym ze swoich wnuków i jego żoną (ona zajmuje parter a oni piętro) z zamiarem że u niej posprzątamy ... no i jak się złapałyśmy za robotę to 3h i mieszkanie błyszczało - ale uwierzcie było co sprzątać. A piszę wam o tym bo tak sobie myślę, że mi przecież korona z głowy nie spadła przy sprzątaniu ale ja mieszkam ponad 100 km od niej a ona ma 18 wnuków i 12 prawnuków i nikomu się nie chce do niej pojechać, żeby jej pomóc, tylko odwiedzają, ją żeby dała im kasę, albo kurę (bo babcia hoduje) albo po jajeczka

No i niestety wczoraj to odchorowałm, bo całą noc mnie kręgosłup bolał i to tak, że spać nie mogłam

Aaa i obejrzałam ten filmik o niani - tylko nie pamiętam która z was go wstawiła - ale zabiła bym tą kobietę

Kora Zosia była żabą o ile dobrze pamiętam:-) pewnie nie było drugiego takiego przebrania??? i córcia była niepowtarzalna;-)
Ostatnia edycja:
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Aśka czasem tak bywa, że rodzina olewa temat a obcy ludzie pomogą.
Evi troszkę ci Bieszczad zazdroszczę...
Evi troszkę ci Bieszczad zazdroszczę...
Podziel się: