Witam się z wami weekendowo
Zapo dzięki za info o kartaginie, całe szczęście, że u niej wszystko ok i mam nadzieję, że długo zostanie w dwupaku ;-)
Pola udanego lotu i urlopu - jak by nie patrzeć to nie prędko uda się wam wyrwać na urlop we dwoje;-)
evi26 witaj, rozgość się i pisz
noirel jeszcze trochę musisz wytrzymać - a właściwie do kwietnia, bo już wtedy to będzie w miarę bezpiecznie:-)
Nanu fryzura fajowa, jak skończysz z tą szafkę do dawaj foto.
A
Framama ma dziś imprezkę ;-);-);-) mam nadzieję, że się uda :-) czekam na wieści;-)
Cytryna zazdroszczę Ci tego morza
Ja właśnie wróciłam z ferii - byłam z moimi dziewczynami na wsi. Cieszę się, że już jesteśmy w domu

Przy okazji pojechałam ze szwagierką do babci mojego D. (kobiecina ma 83 lata) która mieszka w domu z jednym ze swoich wnuków i jego żoną (ona zajmuje parter a oni piętro) z zamiarem że u niej posprzątamy ... no i jak się złapałyśmy za robotę to 3h i mieszkanie błyszczało - ale uwierzcie było co sprzątać. A piszę wam o tym bo tak sobie myślę, że mi przecież korona z głowy nie spadła przy sprzątaniu ale ja mieszkam ponad 100 km od niej a ona ma 18 wnuków i 12 prawnuków i nikomu się nie chce do niej pojechać, żeby jej pomóc, tylko odwiedzają, ją żeby dała im kasę, albo kurę (bo babcia hoduje) albo po jajeczka

No i niestety wczoraj to odchorowałm, bo całą noc mnie kręgosłup bolał i to tak, że spać nie mogłam

i nogi mi strasznie spuchły

ale babcia szczęśliwa ;-):-)
Aaa i obejrzałam ten filmik o niani - tylko nie pamiętam która z was go wstawiła - ale zabiła bym tą kobietę
Kora Zosia była żabą o ile dobrze pamiętam:-) pewnie nie było drugiego takiego przebrania??? i córcia była niepowtarzalna;-)