reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Oooooo może makaron 
W tym tygodniu jeszcze nie było ;-)
Dziewczyny czy was też tak suszy czasem jak na mega kacu? Ja od rana prawie 2l wody i kawę wypiłam i nadal mam wrażenie ze umieram z pragnienia...

W tym tygodniu jeszcze nie było ;-)
Dziewczyny czy was też tak suszy czasem jak na mega kacu? Ja od rana prawie 2l wody i kawę wypiłam i nadal mam wrażenie ze umieram z pragnienia...
aniaczek
Fanka BB :)
Zapominajka jak ja Cię doskonale rozumiem w kwestii obiadowej, mam rosół na na drugie weny brak!
Co do picia, a właściwie chlania to ja baaardo duże ilości wody pochałaniam! Właśnie jakbym codziennie była na kacu.
George81 witaj w klubie, ja też mam anemię, już w sumie od 2 miesięcy, biorę 2 razt dziennie żelazo plus te które mam w witaminach ciążowych i poprawy w samopoczuciu ani wynikach raczej nie widać.
Co do picia, a właściwie chlania to ja baaardo duże ilości wody pochałaniam! Właśnie jakbym codziennie była na kacu.
George81 witaj w klubie, ja też mam anemię, już w sumie od 2 miesięcy, biorę 2 razt dziennie żelazo plus te które mam w witaminach ciążowych i poprawy w samopoczuciu ani wynikach raczej nie widać.
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Taaaaa, ja pije piję, a potem biegam oddać.
Mężowy dzisiaj na jakieś koncerty jedzie, więc czeka mnie słomiane wdowieństwo
Mężowy dzisiaj na jakieś koncerty jedzie, więc czeka mnie słomiane wdowieństwo

PolaTola
Fanka BB :)
nie doczytam Was
Wczoraj późno wróciłam z delegacji i padłam....
Dzisiaj od rana pakowanie, prasowanie, ostatnie zakupy i po obiadku zmykamy na lotnisko
Nie będzie mnie z Wami przez tydzień wiec żegnam się na ten czas
życzę Wam dużo zdrowia i odpoczynku

Dzisiaj od rana pakowanie, prasowanie, ostatnie zakupy i po obiadku zmykamy na lotnisko

Nie będzie mnie z Wami przez tydzień wiec żegnam się na ten czas

reklama
Podziel się: