reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

Ja mam podobnie jak Noelle, słyszę, że nie dbam o siebie, że głodze dlatego dziecko nie rośnie, ale cóż ja wiem swoje i to najważniejsze.
Przed chwila byłam w biedronce i otworzyli nową kasę więc ja szybciutko do niej i ustawilam sie jako pierwsza a za mną babsztyl się pcha i kladzie swoje rzeczy przed moje więc ja biorę swoje i przed nią a nagle kasjerka do mnie " Ja najpierw obsłużę tamta Pania" no i masz tu przywileje ciążowe.
Dziś w lumpikach nic nie kupiłam było bardzo tanio i mnóstwo ludzi więc wyszłam ale za to na pocieszenie kupiłam do nowego miezkanka dzbanek w home&you taki ładny na herbatkę :) teraz mogę zapraszać gości :)

reklama
Noelle widzisz a mnie odwrotnie rosnie jak glupi a jem normalnie,lekarz powiedzial ze taka moja natura w poprzedniej ciazy przytylam 20 kg prawie nie jedzac bo nie mialam apetytu,a i syn 4150 wazyl,a teraz mam juz 13 a tez sie nie opycham.ale tlumacze sobie ze duzo daje to ze ja prawie sie nie ruszam i gdzie mam spalic to jedzenie.ale mam taka malutka nadzieje ze do tych 20kg nie dojde :-D

Wiki ja bym sie klucila powiedziala ze jestem w ciazy i nie moge dlugo stac i niech spada.

haha mnie jak zwykle spotkała miła sytuacja w Polskim sklepie. Stałam w kolejce ja jakąś baba która cztery lata wybierała najlepszy ser żółty, i nagle Larcik dostał szału i zaczął mi tak w brzuchu wywijać że myślałam że zejdę. Próbowałam ją uspokoić więc zaczęłam sofie chodzić w kółko i masować brzuch. Na to serowa pani się odwraca do mnie i mówi: 'no ja bardzo przepraszam ale będziesz musiała poczekać.' Na co ja odzwyczajona od ludzkiego chamstwa odparłam że nic nie szkodzi. Na to baba się pyta: 'na kiedy termin', to odpowiadam a ona 'aaa to jeszcze masz kupę czasu' i się odwróciła.

nienawidzę ludzi.

haha mnie jak zwykle spotkała miła sytuacja w Polskim sklepie. Stałam w kolejce ja jakąś baba która cztery lata wybierała najlepszy ser żółty, i nagle Larcik dostał szału i zaczął mi tak w brzuchu wywijać że myślałam że zejdę. Próbowałam ją uspokoić więc zaczęłam sofie chodzić w kółko i masować brzuch. Na to serowa pani się odwraca do mnie i mówi: 'no ja bardzo przepraszam ale będziesz musiała poczekać.' Na co ja odzwyczajona od ludzkiego chamstwa odparłam że nic nie szkodzi. Na to baba się pyta: 'na kiedy termin', to odpowiadam a ona 'aaa to jeszcze masz kupę czasu' i się odwróciła.

nienawidzę ludzi.

padłam :D co za babsztyl

mnie raczej nie spotkało nic przykrego, raczej miłe sytuacje.. np. w zaprzyjaźnionym małym lumpiku, od kiedy babeczki wiedzą że jestem w ciąży i że będzie dziewczynka zbierają dla mnie rzeczy... wchodzę to od razy dostaje krzesło i pudło do przejrzenia... ciągle jakieś zabawki dla dzidziusia i dla starszej córki.. mam już od nich leżaczek i fotelik do samochodu, skoczek i wiele innych.. o ilości ubranek nie wspomne..
po zakupach muszę zawsze z 5 minut odsiedzieć z brzuchem na wierzchu bo każda chce się zarazić hehe

Lać i patrzeć, czy równo puchnie. Ludzie to gnoje, zdania nie zmieniam.

Wróciłam z dopplera, żyły okej, skrzeplin nie widać. Obym z równie dobrymi wieściami wróciła od ginekologa :-D

normalnie nie nadrobię was:) od rana szukam papierów do PITów i ciągle coś nowego znajduję do odpisania:)

odezwę się jak przeczytam was kobitki!!

Ja na lumpki zaraz lecę :D
Cytryna super, że żyły dają radę!

Ja kiedyś od babki która za mną w sklepie stałam usłyszałam " jestem bardziej w ciąży niż pani"
Myslałam, że się ze śmiechu okocę. Do tj pory nie wiem co miała na myśli :huh:

reklama
Cytryna super wieści :-)

Kartagina właśnie mi przypomniałaś o PIT :szok::szok::szok: muszę się za to wziąć bo jak zwykle zostanę z ręką w nocniku i obudzę się w kwietniu :baffled:

Do góry