eklerkaa
Fanka BB :)
Dzwoniła do mnie mama i bardzo ucieszyła się z kwiatów
) i tak jak myślałam zaraz dzwoniła do koleżanki się pochwalić hehe i mówiła że jej synowie siedzą 7 lat w anglii i ani razu nie sprawili jej takiego prezentu 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
dzięki dziewczyny za opinie! tak właśnie podejrzewałam.. może te szpitale nie aktualizowały danych od lat 80-tych???
a tu link do jednego z tych szpitali (choć ja tam nie będę rodzić), info na dole
http://www.szpitalzelazna.pl/dla-pacjenta/co-zabrac-do-szpitala/przyjecie-do-porodu[/QUOTE]
Julka – mam SR z położną z tego szpitala, to zapytam o co chodzi z tym. Już wcześniej zwróciłam na to uwagę, ale wyleciało mi z głowy, więc dzięki za przypomnienieSR mam w piątek, więc po weekendzie dam znać
Ja też tak uważam! Chciałabym spróbować rodzić siłami natury, ale nie wiem jak to będzie wyglądać i gdyby co chciałabym mieć możliwość decydowania że jednak nie dam rady i wolę cc. W końcu to XXI wiek!!!!Moim zdaniem każda kobieta powinna mieć prawo własnego wyboru. Bo to jej ciało i ona powinna decydować.
Współczuję przejść podczas porodu.... Przeraża mnie ten poród strasznie!
Hehehehe uśmiałam sięzauważyliście że to forum cenzuruje wyraz "leniu****e" ?? hehe mobilizują nas do pracy, działania a nie leżenia do góry tyłkiekm![]()
Kaja –Wow. Jednak Ty żyjesz w normalnym kraju gdzie ludzie myślą...
A ja upiekłam 2 ciasta - murzynka dla mojego A. i tartę z jabłkami dla mojej bratowej - jadę do niej jutroDo niej i do mojej miesięcznej bratanicy
Murzynka robiłam całe 10 minut - polecam, jest przepyszny!!! Przepis umieszczę w odpowiednim miejscu
A na obiad zjadłam makaron z pesto - nic innego nie wymyśliłam ;-)
Nanu ja makaron z czosnkiem zrobiłam wczoraj i faktycznie pycha. Na pewno jeszcze nie raz zagości na moim stole. Jakie wrażenia po jeździe na śniegu?
Pola tartę z jabłkami też bym zjadła chętnie? Może zamiast do bratowej zawitasz u mnie? Ja co prawda nie mam miesięcznego maluszka, ale za to 4-latka, psa i kota ;-) Chętnie wszyscy z ciastem pomożemy
Ja dzis miałam lody robić, ale się okazało, że A zamiast kremówki kupił mi jakiś cud danona na maślance i z lodów nici. Ale jestem zła na niego. Bo mądrala nigdy nie czyta co jest napisane i potem takie wytwory mi w lodówce zalegają, aż same nie wyjdą...