Mdła
Fanka BB :)
Aska w pierwszej ciazy w ogole mi nie odchodzil.Wszystko przy porodzie.Nawet go nie widzialam...A teraz 3 tygodnie po kawaleczku wypelzal 
Nia my tez sie staramy zeby Zuzy nie zaniedbac ale tez nie byc za bardzo poblzliwym.Ona przybiega do "Malutka" jak nazywa siostre.Caluje,przytula i w ogole pelna milosc...tylko czemu jak Franklin spi?!
Ale bardzo sie cieszymy.Wieczorem przy kapieli i czytaniu bajek mamy czas tylko dla siebie.A w ciagu dnia spacerujemy,gramy w gry planszowe,malujemy.Miedzy karmieniami ;-) I jest naprawde,tfu-tfu-tfu,dobrze do tej pory.Lepiej niz w ciazy.Za to sie w ciazy nasluchalam ze tata jest super a ja bleee bo rzygam,nie moge z nia pobiegac,nie moge jej wziac na rece itd.

Nia my tez sie staramy zeby Zuzy nie zaniedbac ale tez nie byc za bardzo poblzliwym.Ona przybiega do "Malutka" jak nazywa siostre.Caluje,przytula i w ogole pelna milosc...tylko czemu jak Franklin spi?!
Ale bardzo sie cieszymy.Wieczorem przy kapieli i czytaniu bajek mamy czas tylko dla siebie.A w ciagu dnia spacerujemy,gramy w gry planszowe,malujemy.Miedzy karmieniami ;-) I jest naprawde,tfu-tfu-tfu,dobrze do tej pory.Lepiej niz w ciazy.Za to sie w ciazy nasluchalam ze tata jest super a ja bleee bo rzygam,nie moge z nia pobiegac,nie moge jej wziac na rece itd.
Ale pobiegłam do Rossmana i kupiłam Mateuszowi szampon i płyn do kąpieli Hipp (ale pachnąąąąąąą!!!!!!!!!!!!!). Dzwoniła do mnie znajoma mamy i powiedziała, że mam nie kupować żadnych emolientów. Wczoraj rozmawiała w aptece z farmaceutą, który powiedział jej, że nie ma sensu wydawać kupę forsy na Emolium czy Oilatum, bo lepiej kupić ciekłą parafinę, która w aptece kosztuje parę złotych. Pogratulował jej żartobliwie, że przez dwa wydała fortunę