reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

Witam. Melduję, iż jeszcze jestem w dwupaku :-D.
Ale jutro rodzę... z rana mam na wywołanie przyjechać. 13.05 ^^
Ogólnie to P mnie tak wQrwił, że myślałam że mu zęby wybiję... :wściekła/y: obraził się w cztery dupy bo lekarz na IP nie pozwolił mu ze mną do gabinetu na badanie wejść. Po czym jak wyszliśmy to stwierdził, że BRZYDZI SIĘ MNIE TYKAĆ BO NIE WIE CO MI TEN LEKARZ ROBIŁ!!. No szlag mnie trafi. Jak go w dupsko kopnę to chyba kręgosłup mu przestawię... :crazy:

reklama
Witam. Melduję, iż jeszcze jestem w dwupaku :-D.
Ale jutro rodzę... z rana mam na wywołanie przyjechać. 13.05 ^^
Ogólnie to P mnie tak wQrwił, że myślałam że mu zęby wybiję... :wściekła/y: obraził się w cztery dupy bo lekarz na IP nie pozwolił mu ze mną do gabinetu na badanie wejść. Po czym jak wyszliśmy to stwierdził, że BRZYDZI SIĘ MNIE TYKAĆ BO NIE WIE CO MI TEN LEKARZ ROBIŁ!!. No szlag mnie trafi. Jak go w dupsko kopnę to chyba kręgosłup mu przestawię... :crazy:

No to nie fajnie- też bym miala nerwy. Tak myslę, że do jutra to się moze dużo zmienic i samo się rozkręci. Ale zycze powodzenia:)

Hehehe Rysia jaki foch ;D Przestaw mu ten kregoslup, masz racje ;) A my tu juz wszystkie myslalysmy ze rodzisz;]

Moj syn dalej nie ma zamiaru wyjsc;] W nocy spalam jak zabita (oczywiscie nie licze pobudek, zeby przekrecic sie z boku na bok, bo na to nawet uwagi nie zwracam). Nawet na siku tylko raz wstalam i to juz rano. I bola mnie stopy od spodu - nic dziwnego jak musza takiego wieloryba nosic ;]

To co ,ktora dzis? Moja data jutro... :D

Jak czytam opowiesci z porodowki to powiem wam ze cc mnie przeraza... I mam nadzieje,ze bede mogla rodzic SN...

Ostatnia edycja:
He he he... wszystkie polują na 13 maja 2013 czy co ? :-D Nie powiem, fajna data, bardzo by mi się podobała. Kurde zaś łapię doła i zamiast się ubierać i jechać to ja siedzę i zrzędzę...

rysia_420 A kopnij w dupsko raz a porządnie, bo kurde co za foch. Jaja do czterech liter wkop... no chyba, że ich jeszcze będziesz potrzebować :tak:

Heloł...

Rysia myslalam ześ już urodziła... a małżowego kopnij porządnie w zadek żeby mu rozum z dupy do mózgu spowrotem poleciał....

Ja po wieczornym kryzysie połozylam się spac ok 1 w nocy. o 4 obudziło mnie "siku" i jak wylazłam z łózka to jak mną zatrzeło "trzepać" że chłop mnie musiał do wc zaprowadzić bo nogi mi się uginały... wróciłam, pospałam i jest dobrze. mam nadzieje ze dziś mnie kryzys już nie dopadnie.

A co do 13 maja to by mi pasowało bo córcie mam z 13 kwietnia:)

mnie wczoraj tak kości bolały że kładąc się do łóżka pomyślałam że jakby teraz zaczął się poród to nie miałabym siły rodzić :((( dziś jest już lepiej,ale pewnie wieczorem znowu będzie powtórka...

Cześć baby
Ja po kiepskiej nocce. Niemowlaczka pięknie spała, ale za to ja i Iggy...
Coś wczoraj zjedliśmy i na zmianę biegaliśmy z wymiotami i nr2. Dawno już tak paskudnie się nnie czułam.

Cytryn na laktację karmi klasyczne polecają. Pij i się tyn 0,5% nie przejmuj.

Rysia wrednie się twój chłop zachował. Walnęłabym mu. Ale.z drugiej strony nieźle, że taki zazdrosny o ciebie na tym etapie ciąży.

Za porady mleczne dziękuję. Ja się łatwo nie poddaję. Z iggym normowało się 3 miesiące

ja również witam się w dwupaku i bez jakichkolwiek oznak na rozpakowanie:-(

mi się podobała data 10.05, a że nie wyszło to już mi wszystko jedno, 13.05 sobie daruję bo bym musiała już mieć jakieś objawy porodu, żeby do północy się rozkręciło:angry:

trzymam kciuki za te z 40tc+, bo w końcu mają pierwszeństwo:-)

kiedy mi ten katar minie?????? normalnie 2 tygodnie jestem zasmarkana:baffled:

Ostatnia edycja:
Dzień dobry,

ładnie spałam w nocy, także mam siły na poród, ale nie nadchodzi....Idę więc na spacer do lasu , pewnie ze 4 km zrobię. Na jutro mam termin z OM, więc może może... a jak to jest z tymi terminami? Bo w sumie to ja wiem kiedy Małego skonstruowaliśmy, czy to najbardziej wiarygodne liczenie terminu porodu? Bo z USG to za każdym razem mi co innego wychodziło...

Mamusie karmiące życzę Wam fontanny mleka ! :-)

reklama
Cześć baby :)

Ja dalej w dwupaku :) i nie wiem cz to się kiedyś zmieni :-D;-)
Moja córa chyba wcale się nie wybiera na tą stronę :no:

Trzymam &&&&&&&&&& za wszystkie nierozpakowane :-):-)

Do góry