LadyStrejser
Fanka BB :)
Niby nie jest zdrowa w dużej ilości, zwłaszcza w ciąży a ja ją pije wiadramiCo jest nie tak z tą kawą ?Ja nadal pije

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niby nie jest zdrowa w dużej ilości, zwłaszcza w ciąży a ja ją pije wiadramiCo jest nie tak z tą kawą ?Ja nadal pije
To podobno przez to, że upośledzają rzęski w jajowodach. Ale no jak raz poszła na sziszę, to nic nie znaczy.Nie chce być złym policjantem i psujem zabawy, ale z tego co mi wiadomo papierosy podnoszą ryzyko CP. Więc to lepiej omijać![]()
Nie chce być złym policjantem i psujem zabawy, ale z tego co mi wiadomo papierosy podnoszą ryzyko CP. Więc to lepiej omijać![]()
Bo na testowanie byłaś wpisana na 25.05 i taką matematykę poczyniłamDziekuje! Cholera wie, byłam ok 6 maja na podglądzie to lekarz powiedział że nie widzi ani pęcherzyka ani ciałka żółtego, nic. A już jak byłam 13 to inna lekarka widziała ciałko żółte xd
Żadnych testów nie robiłam, ale to pierwszy cykl starań po hsg
No ja nie jestem nałogowym palaczem - palę zwykłe od 1 do 4 papierosów dziennie. Nigdy nie paliłam więcej - no chyba ,że za młodu na imprezach. A ciążę ektopową przeszłam w grudniu 23r.Nie chce być złym policjantem i psujem zabawy, ale z tego co mi wiadomo papierosy podnoszą ryzyko CP. Więc to lepiej omijać![]()
To zupełnie jak jak, też miałam mieć okres na wakacjach a tu zonk xdJa lecę już 31 maja, ale na wakacjach czeka mnie okresno chyba, że czeka mnie ciąża, ale to raczej nie możliwe
![]()
To podobno przez to, że upośledzają rzęski w jajowodach. Ale no jak raz poszła na sziszę, to nic nie znaczy.Gorzej jak ktoś pali nałogowo
Ja uważam, że nie ma co też popadać w paranoję. Trzeba żyć zdrowo, ale prawda według mnie jest taka, że żyjemy dzisiaj w takim syfie, że choćby człowiek był krystaliczny to i tak mamy gorsze warunki niż miały nasze mamy/babcie itd. W powietrzu syf, jedzenie wiadomo jakie - nawet jak bio to cholera wie co to, trzeba byłoby samemu chyba pomidory sadzić.No ja nie jestem nałogowym palaczem - palę zwykłe od 1 do 4 papierosów dziennie. Nigdy nie paliłam więcej - no chyba ,że za młodu na imprezach. A ciążę ektopową przeszłam w grudniu 23r.
Nie no, ja normalnie nie palę i pije okazjonalnie, także to jednorazowy wakacyjny wybryk był bo już nie miałam nadziei na ciaze i płakałam mężowi xdNie chce być złym policjantem i psujem zabawy, ale z tego co mi wiadomo papierosy podnoszą ryzyko CP. Więc to lepiej omijać![]()